menu Request

Abiem Pangestu - Kebangeten Chord Gitar dan Lirik Lagu

72 views
 Intro : F..Em..Dm G C..G..

C
opo ku iki
          F
ra pantes nyanding sliramu..
Dm
jujur atiku
          C
pingin nduweni tresnamu..
F
ke..bayang bayang 
        C        Am
nggawe aku kepikiran..
 F
abot yo lambeku 
           G
arep ngungkapne tresnaku..

C
gek opo iso 
         F
tresnaku iki ketompo..
Dm
wis ketok moto 
       C
ku iki ra nduwe bondo..
    F
tak wanek wanekne 
         C         Am
ra mikir mburine piye..
 F         G        C    G
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti 
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae 
        G        C
 angur golek liyane..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em..Dm G C…..

C
gek opo iso 
         F
tresnaku iki ketompo..
Dm
wis ketok moto 
       C
ku iki ra nduwe bondo..
    F
tak wanek wanekne 
         C         Am
ra mikir mburine piye..
 F         G        C    G
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti 
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae 
        G        C  G
 angur golek liyane..

      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae
        G        C
 angur golek liyane..
            Dm
 tak mundur wae
        G        C
 angur golek liyane..
            Dm
 tak mundur wae
        G        F Fm C
 angur golek liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..C#m..Bm E A..E..

A
opo ku iki
          D
ra pantes nyanding sliramu..
Bm
jujur atiku
          A
pingin nduweni tresnamu..
D
ke..bayang bayang 
        A        F#m
nggawe aku kepikiran..
 D
abot yo lambeku 
           E
arep ngungkapne tresnaku..

A
gek opo iso 
         D
tresnaku iki ketompo..
Bm
wis ketok moto 
       A
ku iki ra nduwe bondo..
    D
tak wanek wanekne 
         A         F#m
ra mikir mburine piye..
 D         E        A    E
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti 
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae 
        E        A
 angur golek liyane..

Musik : D..C#m..Bm E A..
        D..C#m..Bm E A…..

A
gek opo iso 
         D
tresnaku iki ketompo..
Bm
wis ketok moto 
       A
ku iki ra nduwe bondo..
    D
tak wanek wanekne 
         A         F#m
ra mikir mburine piye..
 D         E        A    E
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti 
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae 
        E        A  E
 angur golek liyane..

      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae
        E        A
 angur golek liyane..
            Bm
 tak mundur wae
        E        A
 angur golek liyane..
            Bm
 tak mundur wae
        E        D Dm A
 angur golek liyane..

Incoming search

chord gitar Abiem Pangestu mudah, kunci gitar Abiem Pangestu, chord lagu Abiem Pangestu - Kebangeten, chord dasar Abiem Pangestu - Kebangeten, chordtela Abiem Pangestu - Kebangeten, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Abiem Pangestu - Kebangeten, download lagu Abiem Pangestu - Kebangeten mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abiem Pangestu di youtube: https://youtube.com/watch?v=v96hwMuOi18

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Abiem Pangestu

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu