menu Request

Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
 Intro : Am F G Am
        Am F G Am

      Am
wis suwe aku
ora ketemu sliramu
         F
sak wise ndek biyen
sliramu ninggalke aku
       C
ninggalke aku lan kenanganku 
          G
karo sliramu..

    Am
aku kaget nyawang
sliramu lan kahananmu
           F
sing bener-bener
bedo banget karo bayanganku
   C
saiki sliramu koyo kali 
           G
kelangan banyu..

Dm               Am
 tekamu ngagetke aku..
Dm              Am
 tekamu mbuka memori..
           G
memori.. dulu..

Reff :
      Am
 dulu semua hanya untukmu
      F
 dulu aku mengharap cintamu
     C  G
 selalu..

     Am
 paribasan tak wenehi madu
         F
 ning sliramu mbales nganggo racun
      C  G
 terlalu..

Musik : F Am F C G..

      Am
wis suwe aku ora ketemu sliramu
      F
saiki sliramu teko lan njaluk atiku
        C
nanging saiki isih kroso 
            G
pinggete atiku..

        Am
biyen dudu.. saiki..
 F              C         G
aku ra biso.. nuruti karepmu..
        Am
biyen dudu.. saiki..
  F                C         G
kabeh wis bedo.. maafkanlah aku…..

  Am                 F
biyen dudu saiki.. biyen dudu saiki..
  C                  G
biyen dudu saiki.. o oo..

Dm               Am
 tekamu ngagetke aku..
Dm              Am
 tekamu mbuka memori..
           G
memori.. dulu..

Reff :
      Am
 dulu semua hanya untukmu
      F
 dulu aku mengharap cintamu
     C  G
 selalu..

     Am
 paribasan tak wenehi madu
         F
 ning sliramu mbales nganggo racun
      C  G
 terlalu..

Outro : Am F Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Bb C Dm
        Dm Bb C Dm

      Dm
wis suwe aku
ora ketemu sliramu
         Bb
sak wise ndek biyen
sliramu ninggalke aku
       F
ninggalke aku lan kenanganku 
          C
karo sliramu..

    Dm
aku kaget nyawang
sliramu lan kahananmu
           Bb
sing bener-bener
bedo banget karo bayanganku
   F
saiki sliramu koyo kali 
           C
kelangan banyu..

Gm               Dm
 tekamu ngagetke aku..
Gm              Dm
 tekamu mbuka memori..
           C
memori.. dulu..

Reff :
      Dm
 dulu semua hanya untukmu
      Bb
 dulu aku mengharap cintamu
     F  C
 selalu..

     Dm
 paribasan tak wenehi madu
         Bb
 ning sliramu mbales nganggo racun
      F  C
 terlalu..

Musik : Bb Dm Bb F C..

      Dm
wis suwe aku ora ketemu sliramu
      Bb
saiki sliramu teko lan njaluk atiku
        F
nanging saiki isih kroso 
            C
pinggete atiku..

        Dm
biyen dudu.. saiki..
 Bb             F         C
aku ra biso.. nuruti karepmu..
        Dm
biyen dudu.. saiki..
  Bb               F         C
kabeh wis bedo.. maafkanlah aku…..

  Dm                 Bb
biyen dudu saiki.. biyen dudu saiki..
  F                  C
biyen dudu saiki.. o oo..

Gm               Dm
 tekamu ngagetke aku..
Gm              Dm
 tekamu mbuka memori..
           C
memori.. dulu..

Reff :
      Dm
 dulu semua hanya untukmu
      Bb
 dulu aku mengharap cintamu
     F  C
 selalu..

     Dm
 paribasan tak wenehi madu
         Bb
 ning sliramu mbales nganggo racun
      F  C
 terlalu..

Outro : Dm Bb Dm..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Adelia Dama mudah, kunci gitar Adelia Dama, chord lagu Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki, chord dasar Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki, chordtela Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki, lirik lagu Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki, download lagu Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Adelia Dama di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ee1nHBf43LI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Adelia Dama

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×