menu Request

Agung Pradanta - Kuat Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
(Intro) C G F
        C G F

  C                     F
Kowe mbiyen tau janji karo aku
  G                       C
Bakal ngancani urip tekan matiku
   A                    Dm
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho
  F                          G
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo

 C                       F
Opo pancen mergo kahanan uripku
  G                    C
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   A                      Dm
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  F              G
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
F   G                        C
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
A                        Dm
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  G                      C    Bb
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        F     G                    C
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
A                     Dm
Kowe pindah ke lain hati
 G             F      Fm   C
Aku kudu kuat ati.. Huu..u..

(Intro) F Fm C

 C                       F
Opo pancen mergo kahanan uripku
  G                    C
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   A                      Dm
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  F              G
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
F   G                        C
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
A                        Dm
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  G                      C    Bb
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        F     G                    C
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
A                     Dm
Kowe pindah ke lain hati
 G             C   C-Bm-Am
Aku kudu kuat ati..
 F  G            C
Aku.. kudu kuat ati..





(Intro) G D C
        G D C

  G                     C
Kowe mbiyen tau janji karo aku
  D                       G
Bakal ngancani urip tekan matiku
   E                    Am
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho
  C                          D
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo

 G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G    Am
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             C      Cm   G
Aku kudu kuat ati.. Huu..u..

(Intro) C Cm G

 G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G    Am
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             G   G-Dm-Em
Aku kudu kuat ati..
 C  D            G
Aku.. kudu kuat ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Agung Pradanta mudah, kunci gitar Agung Pradanta, chord lagu Agung Pradanta - Kuat Ati, chord dasar Agung Pradanta - Kuat Ati, chordtela Agung Pradanta - Kuat Ati, lirik lagu Agung Pradanta - Kuat Ati, download lagu Agung Pradanta - Kuat Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Agung Pradanta di youtube: https://youtube.com/watch?v=XWPegqtrI6w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Agung Pradanta

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×