menu Request

Aldebaran - Tresno Endah Chord Gitar dan Lirik Lagu

58 views
 Intro : C F G Am
        C F G C..

Reff :
         C             F
   yen kebayang lakune tresnomu
          G           Am
   njur indah ning atiku
        C                 F
   yen arep turu kebayang esemmu
       G           C
   kegowo ning impiku..

          C              F
   ati nyobo lali marang sliramu
            G        Am
   malah sansoyo kelingan
            C           F
   pancen lemah kalem tumindakmu
          G          C
   njur gede katresnoku..

  C                         G
kowe ojo netel kang mas yen tak tinggalke
  F                      C
kudu tetep iso njogo tresnoku nggo kowe
  C                       G
kowe seng ning atiku tak eling saben wektu
    Dm                     G
amergo tresnoku mring sliramu..

 C                      G
ojo kuwatir dik yen aku mbok tinggalke
   F                       C
ra bakal ninggalke janji suci marang kowe
  C                     G
lungomu ra bakal nggawe luntur tresnoku
    Dm                     G
amergo tresnoku mring sliramu..

Reff :
         C             F
   yen kebayang lakune tresnomu
          G           Am
   njur indah ning atiku
        C                 F
   yen arep turu kebayang esemmu
       G           C
   kegowo ning impiku..

          C              F
   ati nyobo lali marang sliramu
            G        Am
   malah sansoyo kelingan
            C           F
   pancen lemah kalem tumindakmu
          G          C
   njur gede katresnoku..

 C                      G
opo koyongene roso wong kang nandang tresno
        F                 C
saben dino saben wengi ra turu nggo kowe
     C                           G
mung dinggo sliramu seng tak tresno bocah ayu
      Dm                    G
rungokno omonganku nggo awakmu..

    C                     G
kangmas ati iki mung sliramu sing nduweni
           F                 C
tresnoku tulus suci tak wenehke tekan mati
    C                    G
ing tembe mburiku mugo kowe seng jodoku
        Dm                     G
urip mulyo nganti nompo anak putu..

Reff :
         C             F
   yen kebayang lakune tresnomu
          G           Am
   njur indah ning atiku
        C                 F
   yen arep turu kebayang esemmu
       G           C
   kegowo ning impiku..

          C              F
   ati nyobo lali marang sliramu
            G        Am
   malah sansoyo kelingan
            C           F
   pancen lemah kalem tumindakmu
          G          C
   njur gede katresnoku..

Musik : C F G Am
        C F G C
        C F G Am
        C F G C..

   C                       G
ra ono liyane sing neng njero ati iki
         F                      C
ra bakal mblenjani janji mergo aku cinta mati
   C                      G
percoyo cah ayu yo mung kowe ning dodoku
     Dm                    G
janjiku ora mung neng lambeku..

    C                      G
kangmas aku percoyo yen janji bakal setyo
          F                   C
janjiku njogo awakmu nganti akhire uripku
     C                  G
urip bareng ro aku jo lungo ninggal aku
     Dm                   G
cintaku selawase nggo dirimu..

Reff End :
            C                F
   ra bakal lilakke yen kowe ninggalke
           G        Am
   lungo gawe loro aku
          C                    F
   jogo ati lan mripat marang wong ayu
          G           C
   sing setyo marang aku..

           C                       F
   yo ben ono wong liyo seng mlebu ati iki
         G            Am
   ora bakal tak gatekno
           C               F
   janji hidup semati karo awakku
       G          C
   bahagiakan diriku..

Outro : C

Incoming search

chord gitar Aldebaran mudah, kunci gitar Aldebaran, chord lagu Aldebaran - Tresno Endah, chord dasar Aldebaran - Tresno Endah, chordtela Aldebaran - Tresno Endah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Aldebaran - Tresno Endah, download lagu Aldebaran - Tresno Endah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aldebaran di youtube: https://youtube.com/watch?v=Hjv6PCwHAkk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Aldebaran

Chord Lagu Terbaru

×