menu Request

Alindra Musik - Iso Tanpo Koe Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
 Intro : C F G C..

             F
ademe wengi iki..
G                      C
 elingke sumpah lan janji..
     Bm            Am
sing wis buk blenjani
              Dm
karo koe cah ayu..
                G
sing wes gawe tatu..
              C
teko ning uripku..

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe.
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

 Am           Dm
  tutukno lakumu..
              G
 rasah mikir aku..
                   C  F-Em-Dm-C
 mergo aku wes ra tatu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E A..

             D
ademe wengi iki..
E                      A
 elingke sumpah lan janji..
     G#m           F#m
sing wis buk blenjani
              Bm
karo koe cah ayu..
                E
sing wes gawe tatu..
              A
teko ning uripku..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

Reff :
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe.
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

Reff :
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

 F#m          Bm
  tutukno lakumu..
              E
 rasah mikir aku..
                  A   D-C#m-Bm-A
 mergo aku wes ra tatu..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Alindra Musik mudah, kunci gitar Alindra Musik, chord lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Koe, chord dasar Alindra Musik - Iso Tanpo Koe, chordtela Alindra Musik - Iso Tanpo Koe, lirik lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Koe, download lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Koe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alindra Musik di youtube: https://youtube.com/watch?v=_bXuUV-3q7A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Alindra Musik

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×