menu Request

Anisa Salma - Kowe Blenjani Chord Gitar dan Lirik Lagu

39 views
Capo di fret 2

(Intro) G C D G
        G-Dm-Em Am D Cm G

G             C
kepiye.. kowe kabarmu
D                        G
 wong sing tau ning jero atiku
G-Dm-Em               Am
      janjine ra bakal ngelarani
D                    G    Cm G...
 nanging sak iki blenjani..

G              C
jarene.. bakal ngancani
D                    G
 susah seneng mbok lakoni
G-Dm-Em             Am
      nyatane.. kowe ngapusi
D                  G
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  C                 D
perih.. sak jroning atiku..
     G             Bm         Em
yen eling.. marang kenangan dulu
  Am                  D
loro.. nanging kudu lilo..
                  G
kowe gandeng karo wong liyo..

 C              D
aku.. mung biso dedungo
       G        Bm         Em
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    G
tak tompo sak kuate ati..

(Int.) Cm Cm G-Dm-Em
       Am D G

G              C
jarene.. bakal ngancani
D                    G
 susah seneng mbok lakoni
G-Dm-Em             Am
      nyatane.. kowe ngapusi
D                  G
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  C                 D
perih.. sak jroning atiku..
     G             Bm         Em
yen eling.. marang kenangan dulu
  Am                  D
loro.. nanging kudu lilo..
                  G
kowe gandeng karo wong liyo..

 C              D
aku.. mung biso dedungo
       G        Bm         Em
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    G
tak tompo sak kuate ati..

    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    C-Bm-Am-Dm-G
tak tompo sak kuate ati..





(Intro) A D E A
        A-Em-Dm Bm E Dm A

A             D
kepiye.. kowe kabarmu
E                        A
 wong sing tau ning jero atiku
A-Em-Dm              Bm
      janjine ra bakal ngelarani
E                    A    Dm A...
 nanging sak iki blenjani..

A              D
jarene.. bakal ngancani
E                    A
 susah seneng mbok lakoni
A-Em-Dm            Bm
      nyatane.. kowe ngapusi
E                  A
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  D                 E
perih.. sak jroning atiku..
     A             Bm        Dm
yen eling.. marang kenangan dulu
  Bm                  E
loro.. nanging kudu lilo..
                  A
kowe gandeng karo wong liyo..

 D              E
aku.. mung biso dedungo
       A        Bm        Dm
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    A
tak tompo sak kuate ati..

(Int.) Dm Dm A-Em-Dm
       Bm E A

A              D
jarene.. bakal ngancani
E                    A
 susah seneng mbok lakoni
A-Em-Dm            Bm
      nyatane.. kowe ngapusi
E                  A
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  D                 E
perih.. sak jroning atiku..
     A             Bm        Dm
yen eling.. marang kenangan dulu
  Bm                  E
loro.. nanging kudu lilo..
                  A
kowe gandeng karo wong liyo..

 D              E
aku.. mung biso dedungo
       A        Bm        Dm
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    A
tak tompo sak kuate ati..

    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    D-Bm-Bm-Em-A
tak tompo sak kuate ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Anisa Salma mudah, kunci gitar Anisa Salma, chord lagu Anisa Salma - Kowe Blenjani, chord dasar Anisa Salma - Kowe Blenjani, chordtela Anisa Salma - Kowe Blenjani, lirik lagu Anisa Salma - Kowe Blenjani, download lagu Anisa Salma - Kowe Blenjani mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anisa Salma di youtube: https://youtube.com/watch?v=9FfBWlCR4w4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anisa Salma

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×