menu Request

Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot) Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
(Intro) Am  B  E  F E
        Dm  Am  Cm  E  E

   Am          Dm
u..udan.. udan sing tak enteni..
    E                    Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar..
         Am
sing tak caoske njenengan
  B
nanging kembang mawar
           E
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) Dm F E

   Am             Dm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
   E                    Am
nggregel ati iki durung sadar..
  Dm
dudu kembang tebu
           Am
sing tukul gampang kangingan
  E                     Am
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) Bm E Am..

 G           C
dudu sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     C
namung iso.. neruske perjuangane..

   Am      Em          F   G
houwo.. houwo..oo.. houwo..
  C        E  Am  Em  F G C
hoo..oo..ooo..

  G              C
dudu.. sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm        G           C
namung iso.. neruske perjuangane..
    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     Dm
namung iso.. neruske perjuangane..
Fm  G      C
o..oo.. houwo..





(Intro) Em  Bb  B  C B
        Am  Em  Fm  B  B

   Em          Am
u..udan.. udan sing tak enteni..
    B                    Em
kanggo nutup eluhku sing mili..
Am
dudu klambi anyar..
         Em
sing tak caoske njenengan
  Bb
nanging kembang mawar
           B
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) Am C B

   Em             Am
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
   B                    Em
nggregel ati iki durung sadar..
  Am
dudu kembang tebu
           Em
sing tukul gampang kangingan
  B                     Em
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) Dm B Em..

 D           G
dudu sanak.. dudu kakang..
  C          A           D
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  G                 Bm
sugeng tindak.. panutanku..
   C        D               G
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
G                       Bm
matur sembah nuwun komandanku..
        C       D        G
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am           D     G
namung iso.. neruske perjuangane..

   Em      Bm          C   D
houwo.. houwo..oo.. houwo..
  G        B  Em  Bm  C D G
hoo..oo..ooo..

  D              G
dudu.. sanak.. dudu kakang..
  C          A           D
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  G                 Bm
sugeng tindak.. panutanku..
   C        D               G
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
G                       Bm
matur sembah nuwun komandanku..
        C       D        G
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am        D           G
namung iso.. neruske perjuangane..
    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am           D     Am
namung iso.. neruske perjuangane..
Cm  D      G
o..oo.. houwo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Arda Tatu mudah, kunci gitar Arda Tatu, chord lagu Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot), chord dasar Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot), chordtela Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot), lirik lagu Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot), download lagu Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arda Tatu di youtube: https://youtube.com/watch?v=PXhCJqBGZEg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arda Tatu

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×