menu Request

Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
 Intro : C Em Am Em F C Dm G

C      G            Am
 hangiring angin wengi
         F             C
tak laraske tresno ne ati
                  G
agawe kangen roso ing sepi..

Am
bungae atiku..
    Em
yen eling esemmu..
   Dm
gambarke kangen..
         G
marang sliramu..

C            G         Am
 ning langit katon gumebyar
          F              C
kerlip lintang nyinari bumi
                        G
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Am
siramono ati..
     Em
kang nandang kasmaran..
    Dm
tak simpen roso..
          G
pengen sesandingan..

Int. F Em Dm G C

Reff :
         Am      Em
    ning kerlipe lintang
             F         C
    tak titipne roso kangenku
        Dm          C
    senadyan adoh jarakmu
           Dm                  E
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Am       Em
    tak roso katon nyoto
            F          C
    pasuryanmu ono ing netro
          Dm            C
    tak pisah jarak lan wektu
            Dm              E
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Musik : Am Em F C Dm C Dm..E..
        Am Em F C Dm C Dm..E..
        C.. 

C      G            Am
 hangiring angin wengi
         F             C
tak laraske tresno ne ati
                  G
agawe kangen roso ing sepi..

Am
bungae atiku..
    Em
yen eling esemmu..
   Dm
gambarke kangen..
         G
marang sliramu..

C            G         Am
 ning langit katon gumebyar
          F              C
kerlip lintang nyinari bumi
                        G
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Am
siramono ati..
     Em
kang nandang kasmaran..
    Dm
tak simpen roso..
          G
pengen sesandingan..

Int. F Em Dm G C

Reff :
         Am      Em
    ning kerlipe lintang
             F         C
    tak titipne roso kangenku
        Dm          C
    senadyan adoh jarakmu
           Dm                  E
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Am       Em
    tak roso katon nyoto
            F          C
    pasuryanmu ono ing netro
          Dm            C
    tak pisah jarak lan wektu
            Dm              E
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Outro : Am Em F C Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------


Intro : D F#m Bm F#m G D Em A

D      A            Bm
 hangiring angin wengi
         G             D
tak laraske tresno ne ati
                  A
agawe kangen roso ing sepi..

Bm
bungae atiku.. 
    F#m
yen eling esemmu..
   Em
gambarke kangen..
         A
marang sliramu..

D            A         Bm
 ning langit katon gumebyar
          G              D
kerlip lintang nyinari bumi
                        A
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Bm
siramono ati.. 
     F#m
kang nandang kasmaran..
    Em
tak simpen roso..
          A
pengen sesandingan..

Int. G F#m Em A D

Reff :
         Bm      F#m
    ning kerlipe lintang
             G         D
    tak titipne roso kangenku
        Em          D
    senadyan adoh jarakmu
           Em                  F#
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Bm       F#m
    tak roso katon nyoto
            G          D
    pasuryanmu ono ing netro
          Em            D
    tak pisah jarak lan wektu
            Em              F#
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Musik : Bm F#m G D Em D Em..F#..
        Bm F#m G D Em D Em..F#..
        D..

D      A            Bm
 hangiring angin wengi
         G             D
tak laraske tresno ne ati
                  A
agawe kangen roso ing sepi..

Bm
bungae atiku.. 
    F#m
yen eling esemmu..
   Em
gambarke kangen..
         A
marang sliramu..

D            A         Bm
 ning langit katon gumebyar
          G              D
kerlip lintang nyinari bumi
                        A
hawaning wengi nambah kangen iki..

  Bm
siramono ati.. 
     F#m
kang nandang kasmaran..
    Em
tak simpen roso..
          A
pengen sesandingan..

Int. G F#m Em A D

Reff :
         Bm      F#m
    ning kerlipe lintang
             G         D
    tak titipne roso kangenku
        Em          D
    senadyan adoh jarakmu
           Em                  F#
    rasane tansah sinanding sliramu..

          Bm       F#m
    tak roso katon nyoto
            G          D
    pasuryanmu ono ing netro
          Em            D
    tak pisah jarak lan wektu
            Em              F#
    ra ngalangi anggonku kasmaran..

Outro : Bm F#m G D Em A D..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Ardia Diwang Probowati mudah, kunci gitar Ardia Diwang Probowati, chord lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen, chord dasar Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen, chordtela Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen, lirik lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen, download lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ardia Diwang Probowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=nvb5Hsl_7BU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ardia Diwang Probowati

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×