menu Request

Arga Marvel - Janjiku Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
 Intro : C G Am G F..G..

  C      G            Am
panas.. udan wes ra kroso
A       Dm
aku rekoso yo mung
    F              G
kanggo kowe.. ning atiku..

  C      G           Am
rino.. wengi tak belani
 A           Dm        F
aku wes ra wedi mergo iki
     G
demi kowe sayangku..

       F                 G
mugo wae kowe, iso ngerteni..
          F                   G
yen tresnaku siji, kowe ning ati..

Reff :
         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C G
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Musik : F Em F G..
        F G Em Am
        F G C G

Reff :
         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C G
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
       Dm             G        C
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m E D..E..

  A      E            F#m
panas.. udan wes ra kroso
F#      Bm
aku rekoso yo mung
    D              E
kanggo kowe.. ning atiku..

  A      E           F#m
rino.. wengi tak belani
 F#          Bm        D
aku wes ra wedi mergo iki
     E
demi kowe sayangku..

       D                 E
mugo wae kowe, iso ngerteni..
          D                   E
yen tresnaku siji, kowe ning ati..

Reff :
         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A  E
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Musik : D C#m D E..
        D E C#m F#m
        D E A E

Reff :
         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A  E
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
       Bm             E        A
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Arga Marvel mudah, kunci gitar Arga Marvel, chord lagu Arga Marvel - Janjiku, chord dasar Arga Marvel - Janjiku, chordtela Arga Marvel - Janjiku, lirik lagu Arga Marvel - Janjiku, download lagu Arga Marvel - Janjiku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arga Marvel di youtube: https://youtube.com/watch?v=_4GupiCqW1w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arga Marvel

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×