menu Request

Army Band ID - Garangan Wati Chord Gitar dan Lirik Lagu

67 views
 Intro : G..C..Em D C..

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Reff :
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..

              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
                Am 
 janjimu seng wingi..
                D
 setyo sampek mati..
                     (C)
 jebule kowe garangan wa..ti..

C
 that i think is a over
because is very dangerous
Cm
 and i will very clever
D                  Em
 garangan wati is over
bu tejo bu darjo
nganti tekan semongko
Em
 ono crito keluargo
      -Em     -D    C
seng lagi keno perkoro
dudu masalah bondo
dudu masalah rupo
C
 iki mung salah siji
sifat ning menungso
Am
 iki mung crito
ora perlu di tompo
    D
yen becik ketitik
olo mesti ketoro,
yo too, helehhh

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Reff :
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..

              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
 (bu tejo bu darjo)
 (nganti tekan semongko)
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
 (ono crito keluargo)
 (seng lagi keno perkoro)
                Am 
 janjimu seng wingi..
 (dudu masalah bondo)
 (dudu masalah rupo)
                D
 setyo sampek mati..
 (iki mung salah siji)
 (sifat ning menungso)
                      C
 jebule kowe garangan wa..ti..
 (iki mung crito)
 (ora perlu di tompo)
      Cm
 (yen becik ketitik)
      D            G..
 (olo mesti ketoro)

Incoming search

chord gitar Army Band ID mudah, kunci gitar Army Band ID, chord lagu Army Band ID - Garangan Wati, chord dasar Army Band ID - Garangan Wati, chordtela Army Band ID - Garangan Wati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Army Band ID - Garangan Wati, download lagu Army Band ID - Garangan Wati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Army Band ID di youtube: https://youtube.com/watch?v=ctTbIXRx6Mw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Army Band ID

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu