menu Request

Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Chord Gitar dan Lirik Lagu

34 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : Dm..G..Em..Am..
        Dm..G..C..Fm G

C        G         Am
neng.. dalan sepi iki..
     Dm                   G
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   Em                  Am
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Dm          G        C
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                    Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G                         C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

Musik : F G E A Dm G C 
        F G Em Am F..Dm..G...

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                    Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G                         C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..A..F#m..Bm..
        Em..A..D..Gm A

D        A         Bm
neng.. dalan sepi iki..
     Em                   A
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   F#m                 Bm
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Em          A        D
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

D              A          Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em                   A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m                Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G                      A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A                D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A                    F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B                   Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A                         D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

Musik : G A F# B Em A D..
        G A F#m Bm G..Em..A...

D              A          Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em                   A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m                Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G                      A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A                D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A                    F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B                   Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A                         D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

Incoming search

chord gitar Arneta Julia mudah, kunci gitar Arneta Julia, chord lagu Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito, chord dasar Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito, chordtela Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito, download lagu Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arneta Julia di youtube: https://youtube.com/watch?v=IANLSbNVLxI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arneta Julia

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu