menu Request

Arseniotim - Sejatine Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
 Capo ♪ fret 4

Intro : Am..G..

 C             F
ati.. iki dadi seksi..
    Dm        G
yen ra bakal ono..
     G           Am
sing ngganti tuluse..
     F    G          C    Csus4
sliramu.. tanpo gawe cidro..

 C              F
eluh.. moto iki ngerti..
    Dm        G
yen akeh rintangan
    G        Am
wes dewe lewati..
   F     G       C
kanthi.. ikhlas ati..

        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu
                   G
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  Am               F
 urip.. ro aku opo anane..
           C
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               F
 aku.. gandeng koe rekoso..
           C
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G      (F)
 diakhiri.. marang Gusti..

Musik : F G C Am F G..
Tab G : G-G -G Em-F-F#m-G

 C              F
eluh.. moto iki ngerti..
    Dm        G
yen akeh rintangan
    F        G
wes dewe lewati..
   F     G       C
kanthi.. ikhlas ati..

        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu..
                   G
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  Am               F
 urip.. ro aku opo anane..
           C
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               F
 aku.. gandeng koe rekoso..
           C
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G       C
 diakhiri.. marang Gusti..

    F                G
koe mung ngrasakno susahe..
      Em       Am
aku yowes orapopo
      Dm
bakal tak bahagiakke..
        F         G      C
sakmampumu.. kuwi bahagiaku.. hoo..

Reff :
  Am               Em
 urip.. ro aku opo anane..
           F
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               Em
 aku.. gandeng koe rekoso..
           F
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G       C
 diakhiri.. marang Gusti..
    
        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu..
            C
kuwi bahagiaku..
     F        G      C
ho ooo oo.. sejatine tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..B..

 E             A
ati.. iki dadi seksi..
    F#m       B
yen ra bakal ono..
     B           C#m
sing ngganti tuluse..
     A    B          E    Esus4
sliramu.. tanpo gawe cidro..

 E              A
eluh.. moto iki ngerti..
    F#m       B
yen akeh rintangan
    B        C#m
wes dewe lewati..
   A     B       E
kanthi.. ikhlas ati..

        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu
                   B
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  C#m              A
 urip.. ro aku opo anane..
           E
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              A
 aku.. gandeng koe rekoso..
           E
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B      (A)
 diakhiri.. marang Gusti..

Musik : A B E C#m A B..
Tab B : B-B -B G#m-A-A#m-B

 E              A
eluh.. moto iki ngerti..
    F#m       B
yen akeh rintangan
    A        B
wes dewe lewati..
   A     B       E
kanthi.. ikhlas ati..

        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu..
                   B
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  C#m              A
 urip.. ro aku opo anane..
           E
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              A
 aku.. gandeng koe rekoso..
           E
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B       E
 diakhiri.. marang Gusti..

    A                B
koe mung ngrasakno susahe..
      G#m      C#m
aku yowes orapopo
      F#m
bakal tak bahagiakke..
        A         B      E
sakmampumu.. kuwi bahagiaku.. hoo..

Reff :
  C#m              G#m
 urip.. ro aku opo anane..
           A
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              G#m
 aku.. gandeng koe rekoso..
           A
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B       E
 diakhiri.. marang Gusti..
    
        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu..
            E
kuwi bahagiaku..
     A        B      E
ho ooo oo.. sejatine tresno..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Arseniotim mudah, kunci gitar Arseniotim, chord lagu Arseniotim - Sejatine Tresno, chord dasar Arseniotim - Sejatine Tresno, chordtela Arseniotim - Sejatine Tresno, lirik lagu Arseniotim - Sejatine Tresno, download lagu Arseniotim - Sejatine Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arseniotim di youtube: https://youtube.com/watch?v=tbh--llBRgc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arseniotim

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×