menu Request

Bagas Genthong - Korban Sengkuni Chord Gitar dan Lirik Lagu

68 views
 Capo di fret 2

Intro : C..Bm Em
        Am..-C F..-Em D..

  G
pirang-pirang dino..
         C
aku mbok nesoni..
  D
pirang-pirang bengi..
       G          -D/F#
aku ra mbok kabari..
 Em
opo aku ngerti 
      Am
yen kowe ora muni..
C               D
opo to salahku iki..

 G
aku ora ngerti..
             C
sing mbok pendem ning ati..
 D
opo aku iki..
        G         -D/F#
tau nggawe loro ati..
 Em
aku wedi ning mburi ..
 Am
iki enek sengkuni..
     C                        D
sing pengen ngrusak hubungan iki..

Reff :
     G           C
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
     D            G             -D/F#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        Em             Am
 tulung sabaro, lan atimu kuatno
 C           D  
 aku isih berjuang..

 G               C
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      D
 ning opo nganti..
       G            -D/F#
 medot tali katresnan..
     Em                    Am
 aku mung mbatin, senajan ati kelaran
     C             D       G
 tak trimo yen aku kudu kelangan..

Musik : G D/F# Em D
        C Bm Am..
        D      C      Bm   Em
       (kowe.. tego.. te.. nan..)
        Am  Bm   Cm     D
        u.. u..  u uu.. hoo.. (ho'a ho'e)

 G
aku ora ngerti..
             C
sing mbok pendem ning ati..
 D
opo aku iki..
        G         -D/F#
tau nggawe loro ati..
 Em
aku wedi ning mburi ..
 Am
iki enek sengkuni..
     C                        D
sing pengen ngrusak hubungan iki..

Reff :
 G                  C
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
  D               G             -D/F#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        Em             Am
 tulung sabaro, lan atimu kuatno..
 C           D  
 aku isih berjuang..

 G                    C
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      D
 ning opo nganti..
       G            -D/F#
 medot tali katresnan..
     Em                  Am
 aku mung mbatin senajan ati kelaran
     C             D       G
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
     C             D     (G)
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
 G  -D/F# -Em -D  -C      D   G..
(aku kudu ke..la..ngan.. huu..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..C#m F#m
        Bm..-D G..-F#m E..

  A
pirang-pirang dino..
         D
aku mbok nesoni..
  E
pirang-pirang bengi..
       A         -E/G#
aku ra mbok kabari..
 F#m
opo aku ngerti 
      Bm
yen kowe ora muni..
D               E
opo to salahku iki..

 A
aku ora ngerti..
             D
sing mbok pendem ning ati..
 E
opo aku iki..
        A         -E/G#
tau nggawe loro ati..
 F#m
aku wedi ning mburi ..
 Bm
iki enek sengkuni..
     D                        E
sing pengen ngrusak hubungan iki..

Reff :
     A           D
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
     E            A             -E/G#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        F#m            Bm
 tulung sabaro, lan atimu kuatno
 D           E 
 aku isih berjuang..

 A               D
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      E
 ning opo nganti..
       A            -E/G#
 medot tali katresnan..
     F#m                   Bm
 aku mung mbatin, senajan ati kelaran
     D             E       A
 tak trimo yen aku kudu kelangan..

Musik : A E/G# F#m E
        D C#m Bm..
        E      D      C#m  F#m
       (kowe.. tego.. te.. nan..)
        Bm  C#m  Dm     E
        u.. u..  u uu.. hoo.. (ho'a ho'e)

 A
aku ora ngerti..
             D
sing mbok pendem ning ati..
 E
opo aku iki..
        A         -E/G#
tau nggawe loro ati..
 F#m
aku wedi ning mburi ..
 Bm
iki enek sengkuni..
     D                        E
sing pengen ngrusak hubungan iki..

Reff :
 A                  D
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
  E               A             -E/G#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        F#m            Bm
 tulung sabaro, lan atimu kuatno..
 D           E 
 aku isih berjuang..

 A                    D
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      E
 ning opo nganti..
       A            -E/G#
 medot tali katresnan..
     F#m                 Bm
 aku mung mbatin senajan ati kelaran
     D             E       A
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
     D             E     (A)
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
 A  -E/G# -F#m -E  -D      E   A..
(aku kudu ke..la..ngan.. huu..)

Incoming search

chord gitar Bagas Genthong mudah, kunci gitar Bagas Genthong, chord lagu Bagas Genthong - Korban Sengkuni, chord dasar Bagas Genthong - Korban Sengkuni, chordtela Bagas Genthong - Korban Sengkuni, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bagas Genthong - Korban Sengkuni, download lagu Bagas Genthong - Korban Sengkuni mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bagas Genthong di youtube: https://youtube.com/watch?v=-AiwxOQe1Ys

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Bagas Genthong

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu