menu Request

Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo) Chord Gitar dan Lirik Lagu

64 views
 Intro : Em E Am..F..G..

C
Aku wis lilo
C7                   F
yen kudu ngene kahanane
                Dm
roso sing tak gowo
                  G
tresno sing tak jogo
              C         G
ra oleh restu wong tuwo..

C
Duh kangmas aku
                       F
wis ngomongke kekarepanku
              Dm
ning kepiye maneh
             G
bapak lan ibuku
              C
ra maringi restu..

    F
Opo sing tak roso
     C
podo sing tak roso
    F
aku uwis lilo
             G
ngikhlasne kowe.. lungo..

Reff :
      C                 A
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     F
 aku raiso njogo
          G
 tresnamu ning njero dodo..
   Em  E        Am
 masio rung.. lali..
             Dm
 marang kowe wingi
                G
 sing tau nggemateni..

     C                A
 Sepurane dek aku.. lungo..
         F
 ngikhlasne kowe nyanding
           G
 karo wong li..yo
   Em  E         Am
 mugio kowe bahagio..
        Dm                G
 karo dee.. sing dadi pilihane..
       (C)
 wong tuwo..

Int. C F G C

C
Ben tak gowone
                          F
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Dm
sing tak jogo suwe..
                 F
sing tak perjuangke..
        G
ora tak lalekke..
 
Reff :
      C                 A
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     F
 aku raiso njogo
          G
 tresnamu ning njero dodo..
   Em  E         Am
 masio rung.. lali..
             Dm
 marang kowe wingi
                G
 sing tau nggemateni..

     C                A
 Sepurane dek aku.. lungo..
         F
 ngikhlasne kowe nyanding..
           G
 karo wong liyo
   Em  E        Am
 mugio kowe bahagio..
        Dm                G
 karo dee.. sing dadi pilihane..
        C
 wong tuwomu..

  F           G
Nasibku ngerteni..
    C          Am
senadyan loro ati..
F                   G       A
tresno raiso dadi siji.. wooo..

Reff : (overtune)
      D                 B
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     G
 aku raiso njogo
          A
 tresnamu ning njero dodo..
   F#m F#      Bm
 masio rung.. lali..
             G
 marang kowe wingi
                A
 sing tau nggemateni..

     D         F#     Bm
 Sepurane dek aku.. lungo..
         G
 ngikhlaske kowe nyanding
           A
 karo wong liyo..
   F#m F#       Bm
 mugio kowe bahagio..
        G                 A
 karo dee.. sing dadi pilihane..
        Em                A
 karo dee.. sing dadi pilihane..
          G  Gm  A        D
 wong tuwomu.. ngapuranen aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Am A Dm..Bb..C...

F
Aku wis lilo
F7                   Bb
yen kudu ngene kahanane
                Gm
roso sing tak gowo
                  C
tresno sing tak jogo
              F         C
ra oleh restu wong tuwo..

F
Duh kangmas aku
                       Bb
wis ngomongke kekarepanku
              Gm
ning kepiye maneh
             C
bapak lan ibuku
              F
ra maringi restu..

    Bb
Opo sing tak roso
     F
podo sing tak roso
    Bb
aku uwis lilo
             C
ngikhlasne kowe.. lungo..

Reff :
      F                 D
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     Bb
 aku raiso njogo
          C
 tresnamu ning njero dodo..
   Am  A        Dm
 masio rung.. lali..
             Gm
 marang kowe wingi
                C
 sing tau nggemateni..

     F                D
 Sepurane dek aku.. lungo..
         Bb
 ngikhlasne kowe nyanding
           C
 karo wong li..yo
   Am  A         Dm
 mugio kowe bahagio..
        Gm                C
 karo dee.. sing dadi pilihane..
       (F)
 wong tuwo..

Int. F Bb C F

F
Ben tak gowone
                          Bb
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Gm
sing tak jogo suwe..
                 Bb
sing tak perjuangke..
        C
ora tak lalekke..
 
Reff :
      F                 D
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     Bb
 aku raiso njogo
          C
 tresnamu ning njero dodo..
   Am  A         Dm
 masio rung.. lali..
             Gm
 marang kowe wingi
                C
 sing tau nggemateni..

     F                D
 Sepurane dek aku.. lungo..
         Bb
 ngikhlasne kowe nyanding..
           C
 karo wong liyo
   Am  A        Dm
 mugio kowe bahagio..
        Gm                C
 karo dee.. sing dadi pilihane..
        F
 wong tuwomu..

  Bb          C
Nasibku ngerteni..
    F          Dm
senadyan loro ati..
Bb                  C       D
tresno raiso dadi siji.. wooo..

Reff : (overtune)
      G                 E
 Pangapuranen aku.. kangmas..
     C
 aku raiso njogo
          D
 tresnamu ning njero dodo..
   Bm   B       Em
 masio rung.. lali..
             C
 marang kowe wingi
                D
 sing tau nggemateni..

     G         B      Em
 Sepurane dek aku.. lungo..
         C
 ngikhlaske kowe nyanding
           D
 karo wong liyo..
   Bm  B        Em
 mugio kowe bahagio..
        C                 D
 karo dee.. sing dadi pilihane..
        Am                D
 karo dee.. sing dadi pilihane..
          C  Cm   D        G
 wong tuwomu.. ngapuranen aku..

Incoming search

chord gitar Bagas Putra mudah, kunci gitar Bagas Putra, chord lagu Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo), chord dasar Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo), chordtela Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo), download lagu Bagas Putra feat. Tika Meylani - Sepurane (Pilihane Wong Tuo) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bagas Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=JF_Ge83aIiU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Bagas Putra

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu