menu Request

Bamz'Z - Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Intro : Am..
        Am F G E Am

Am            G
angin.. tak titipke..
  Dm                    Am
roso kangen iki nggo slirane..
  Am             G
senajan.. adoh parane..
     Dm            Am
ning ati ora ono liyane..
   F        G          Am
janji.. tresno tekan selawase..

Int. F G Am..

Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..

Musik : F..G..Em..Am..
        F..G..Am..

Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..

          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..
  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am..
 angin.. sampekno kangenku iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..
        Em C D B Em

Em            D
angin.. tak titipke..
  Am                    Em
roso kangen iki nggo slirane..
  Em             D
senajan.. adoh parane..
     Am            Em
ning ati ora ono liyane..
   C        D          Em
janji.. tresno tekan selawase..

Int. C D Em..

Em                 D
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Am                   Em
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     C          D              Em
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   C             D           Em
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em
 angin.. sampekno kangenku iki..

Musik : C..D..Bm..Em..
        C..D..Em..

Em                 D
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Am                   Em
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     C          D              Em
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   C             D           Em
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Reff :
      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

      G
 rembulan sing dadi seksi
         D
 titipan kangenku iki
         Am               Em
 tak enteni tekan slirane bali..

          G
 roso tresno sing tak jogo
         D
 nyawiji ora kelio
           Am                Em
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em
 angin.. sampekno kangenku iki..
  C                D      Em
 angin.. sampekno sworone ati..
  C               D        Em..
 angin.. sampekno kangenku iki..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Bamz'Z mudah, kunci gitar Bamz'Z, chord lagu Bamz'Z - Kangen, chord dasar Bamz'Z - Kangen, chordtela Bamz'Z - Kangen, lirik lagu Bamz'Z - Kangen, download lagu Bamz'Z - Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bamz'Z di youtube: https://youtube.com/watch?v=f9VQAEKM9g8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bamz'Z

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×