menu Request

Bamz'Z - Tangise Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Intro : F..G..Em..Am..
        F..G..C..G..

  C               G
netes.. eluh.. mripat.. iki..
    Am            Em
mbrebes.. mili.. ono.. pipi..
       F        C
tresno siji-sijine..
  Dm         G    F G
tegone ninggalake..

C                  G
pancen.. loro.. njero.. dodo..
Am                  Em
nyesek.. ra lungo-lungo..
    F              C
ati wes kadung tresno..
  Dm          G       C
akhire.. mung tok sio-sio..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Reff :
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..

Int. F G Em Am -G
     F G C..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am           Em
remuk.. atiku iki..
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

Reff :
   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..

   C
 loro ati iki 
           F
 kowe sing ninggali
    G
 tanpo roso welas..
      C
 gawe tangise ati..
 Am
 tresno tulus iki
             Dm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            C
 sing wingi-wingi..
  G
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F     G C
 sing wingi-wingi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..C..Am..Dm..
        Bb..C..F..C..

  F               C
netes.. eluh.. mripat.. iki..
    Dm            Am
mbrebes.. mili.. ono.. pipi..
       Bb       F
tresno siji-sijine..
  Gm         C    Bb C
tegone ninggalake..

F                  C
pancen.. loro.. njero.. dodo..
Dm                  Am
nyesek.. ra lungo-lungo..
    Bb             F
ati wes kadung tresno..
  Gm          C       F
akhire.. mung tok sio-sio..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm           Am
remuk.. atiku iki..
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

Reff :
   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..

Int. Bb C Am Dm -C
     Bb C F..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm           Am
remuk.. atiku iki..
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

Reff :
   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..

   F
 loro ati iki 
           Bb
 kowe sing ninggali
    C
 tanpo roso welas..
      F
 gawe tangise ati..
 Dm
 tresno tulus iki
             Gm
 tok tinggal ra tok ajeni..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            F
 sing wingi-wingi..
  C
 isaku mung nangis.. mergo kelingan
            Bb    C F
 sing wingi-wingi..

Incoming search

chord gitar Bamz'Z mudah, kunci gitar Bamz'Z, chord lagu Bamz'Z - Tangise Ati, chord dasar Bamz'Z - Tangise Ati, chordtela Bamz'Z - Tangise Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bamz'Z - Tangise Ati, download lagu Bamz'Z - Tangise Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bamz'Z di youtube: https://youtube.com/watch?v=1SVkOFw2n7E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Bamz'Z

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu