menu Request

Boyolali Aku Bali - Kang Jais Chord Gitar dan Lirik Lagu

49 views
 Intro : Am..F..G F Am..
        Am..F..G F Am..
        G Am G Am
        F G Am..

     Am
rong windu suwene
      G
aku lungo ngalemboro..
    G
nganti ora kroso..
       F         Am
umurku sansoyo tuwo..

  Am
roso kangen iki
        G
nyikso ati nggerus rogo..
 G
abot nggonku nandhang
       Am
njur nelongso..

  Dm           G
saben krungu kabar
         F           Am
bungah susahe wong tuwo..
     F          G         Am
mung biso ngratapi ngelus dhodho..

Musik : Am..G..F..E..
        F E E Am
        F E E Am..

Reff :
          C
 ra ngenteni dhuwit sepethi
        G
 tak niati aku bali
        G
 ibarat beras segelas
           G             Am
 durung sukses ora tak gagas

             C
 senajan ngguyu mripat mili
            G
 trenyuh jroning ati iki
       G
 keturutan karep ati
       G             Am
 aku bali neng boyolali..

     Dm
 sak adoh-adohe..
      Am
 sak suwe-suwene..
       F           G        Am
 manuk mabur ninggalake susuhe..

Musik : Am..G..F..E..
        F E E Am
        F E E Am

Reff :
          C
 ra ngenteni dhuwit sepethi
        G
 tak niati aku bali
        G
 ibarat beras segelas
           G             Am
 durung sukses ora tak gagas

             C
 senajan ngguyu mripat mili
            G
 trenyuh jroning ati iki
       G
 keturutan karep ati
       G             Am
 aku bali neng boyolali..

     Dm      F
 sak adoh-adohe..
      Am
 sak suwe-suwene..
       F           G        Am
 manuk mabur ninggalake susuhe..
     F         G         Am
 ora lali karo papan panggone..
       F         G       Am
 mesti bali ra lungo selawase..

Incoming search

chord gitar Kang Jais mudah, kunci gitar Kang Jais, chord lagu Boyolali Aku Bali - Kang Jais, chord dasar Boyolali Aku Bali - Kang Jais, chordtela Boyolali Aku Bali - Kang Jais, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Boyolali Aku Bali - Kang Jais, download lagu Boyolali Aku Bali - Kang Jais mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kang Jais di youtube: https://youtube.com/watch?v=wKUdfp3d3UY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Kang Jais

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu