menu Request

Brodin - Kudu Piye Chord Gitar dan Lirik Lagu

59 views
 Intro : Am Em F C -G
        Am Em F G..

    C              G
ora dewe pancen ra dewe..
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene..
Dm             G
kudu neng omah wae..

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe..
  Dm    G       C
piye.. iki kudu piye..

Int. Am Em Am Em
     F G..

Reff :
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane..
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane..
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane..

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
  F
 ora tegal sawah
               C
 sing mung pas pasan uripe..

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane..
   F             G
 piye.. iki kudu piye..
          C
 nyambung u..ripe..

Musik : Am Em F C -G
        Am Em F G..

    C              G
ora dewe pancen ra dewe..
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene..
Dm             G
kudu neng omah wae..

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe..
  Dm    G       C
piye.. iki kudu piye..

Int. Am Em Am Em
     F G..

Reff :
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane..
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane..
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane..

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
   F
 koyok dulur seniman
         C       G
 lan sak penunggalane..

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane..
   F             G
 piye.. iki kudu piye..
          C
 nyambung u..ripe..

Outro : Dm G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m  C#m  D  A -E
        F#m  C#m  D  E..

    A              E
ora dewe pancen ra dewe..
  F#m              C#m
kabeh yo melu ngerasakne
     D
ngerasakne kahanan
     A
sing koyo meng kene..
Bm             E
kudu neng omah wae..

        A                E
nyambut gawe kon nyambut gawe..
F#m                    C#m
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   D
ra mengko anak bojo
     A
ra betah ngempet luwe..
  Bm    E      A
piye.. iki kudu piye..

Int. F#m C#m F#m C#m
     D E..

Reff :
  F#m
 iyo yen wong sing nompo
      C#m
 gaji saben wulane..
   D                A   -E
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  F#m
 ora bakal bingung
           C#m
 sing di pangan bendinane..
    D
 mergo mesti nompo
        E
 gajian saben wulane..

   F#m
 nanging uwong sing ora ajeg
 C#m
 penghasilane..
  D
 ora tegal sawah
               A
 sing mung pas pasan uripe..

    F#m
 mesti bingung anggone
     C#m
 iki piye carane..
   D             E
 piye.. iki kudu piye..
          A
 nyambung u..ripe..

Musik : F#m C#m D A -E
        F#m C#m D E..

    A              E
ora dewe pancen ra dewe..
  F#m              C#m
kabeh yo melu ngerasakne
     D
ngerasakne kahanan
     A
sing koyo meng kene..
Bm             E
kudu neng omah wae..

        A                E
nyambut gawe kon nyambut gawe..
F#m                    C#m
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   D
ra mengko anak bojo
     A
ra betah ngempet luwe..
  Bm    E      A
piye.. iki kudu piye..

Int. F#m C#m F#m C#m
     D E..

Reff :
  F#m
 iyo yen wong sing nompo
      C#m
 gaji saben wulane..
   D                A   -E
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  F#m
 ora bakal bingung
           C#m
 sing di pangan bendinane..
    D
 mergo mesti nompo
        E
 gajian saben wulane..

   F#m
 nanging uwong sing ora ajeg
 C#m
 penghasilane..
   D
 koyok dulur seniman
         A      -E
 lan sak penunggalane..

    F#m
 mesti bingung anggone
     C#m
 iki piye carane..
   D             E
 piye.. iki kudu piye..
          A
 nyambung u..ripe..

Outro : Bm E A

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Brodin mudah, kunci gitar Brodin, chord lagu Brodin - Kudu Piye, chord dasar Brodin - Kudu Piye, chordtela Brodin - Kudu Piye, lirik lagu Brodin - Kudu Piye, download lagu Brodin - Kudu Piye mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Brodin di youtube: https://youtube.com/watch?v=TfSyLq4f74Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Brodin

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×