menu Request

Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
 Capo fret 4

Intro : Am  G  F G Am
        Dm  Am  F Bb Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
       E           F
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Interlude : Am  G  F G Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Outro : Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m  B  A B C#m
        F#m  C#m  A D C#m

             C#m
sumilir angin wengi 
            B
sing ngadem ning ati
            B
howo kangen iki 
           A
ora bakal ganti
      -G#m      F#m
yen durung sesandingan
      G#
karo sliramu..

              C#m
nanging saiki opo 
          B
aku ora ngiro
            B
yen sliramu tego
             A
tanpo pamit lungo
    -G#m  F#m
gede roso tresno
            G#
tak simpen ing dhodo..

Int. A B C#m

Reff:
          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
       G#           A
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

Interlude : C#m  B  A B C#m

             C#m
sumilir angin wengi 
            B
sing ngadem ning ati
            B
howo kangen iki 
           A
ora bakal ganti
      -G#m      F#m
yen durung sesandingan
      G#
karo sliramu..

              C#m
nanging saiki opo 
          B
aku ora ngiro
            B
yen sliramu tego
             A
tanpo pamit lungo
    -G#m  F#m
gede roso tresno
            G#
tak simpen ing dhodo..

Int. A B C#m

Reff:
          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
        G#
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
        G#
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

Outro : C#m

Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan, chord dasar Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan, chordtela Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan, download lagu Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=O_z4PSPmmPE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu