menu Request

Cantika Davinca - Aku Wes Terimo Chord Gitar dan Lirik Lagu

49 views
 Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C

  C                 F
cukup.. aku wes terimo
     Dm                G
wong sIng tak tresnani ora ngerteni
  Em          Am
bener.. iki salahku
      Dm           G          C
sing isih ngenteni roso tresnamu..

  C                     F
tatu.. sing ning njero ati
         Dm                      G
mbekas jeru durung biso tak tambani
    Em                   Am
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Dm                  G           C
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 Am
 mugo mugo bener pilihanmu..

Musik : Am G F
        Am G F 
        Em Am F G

  C                     F
tatu.. sing ning njero ati
         Dm                      G
mbekas jeru durung biso tak tambani
    Em                   Am
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Dm                  G           C
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 C Bm Am G
 mugo mugo bener pilihanmu..
      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 C
 mugo mugo bener pilihanmu..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        G A D
        G A F#m Bm
        G A D

  D                 G
cukup.. aku wes terimo
     Em                A
wong sIng tak tresnani ora ngerteni
  F#m         Bm
bener.. iki salahku
      Em           A          D
sing isih ngenteni roso tresnamu..

  D                     G
tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Em
 tapi kepiye maneh
      A                 Bm
 mugo mugo bener pilihanmu..

Musik : Bm A G
        Bm A G  
        F#m Bm G A

  D                     G
tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Em
 tapi kepiye maneh 
      A                 D C#m Bm A
 mugo mugo bener pilihanmu..
      Em
 tapi kepiye maneh 
      A                 D 
 mugo mugo bener pilihanmu..

Outro : D

Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Cantika Davinca - Aku Wes Terimo, chord dasar Cantika Davinca - Aku Wes Terimo, chordtela Cantika Davinca - Aku Wes Terimo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cantika Davinca - Aku Wes Terimo, download lagu Cantika Davinca - Aku Wes Terimo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=SGw8xM7voqg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Terbaru

×