menu Request

Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Chord Gitar dan Lirik Lagu

92 views
 Intro : Am

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

  Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Dm Em Dm C..

Reff :
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..

  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Int. Dm C

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Dm Em Dm C..

Reff :
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..

  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

  Cm
siji panyuwunku
          Dm
mugo mung aku sing loro
    Cm                       A#
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Cm Dm Cm A#..

Reff :
   Dm            
 umpomo kowe
     Gm 
 ono wektu kanggo aku
  D#
 aku mung pingin takon
       A#
 sak tenane..

  Dm              Gm
 opo salahku karo kowe..
     D#                 A#
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Cm
 nanging sak iki aku
        Dm
 wes iklas kelangan kowe
      Cm                      A#
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Int. Cm A#

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

Cm
siji panyuwunku
          Dm
mugo mung aku sing loro
    Cm                       A#
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Cm Dm Cm A#..

Reff :
   Dm            
 umpomo kowe
     Gm 
 ono wektu kanggo aku
  D#
 aku mung pingin takon
       A#
 sak tenane..

  Dm              Gm
 opo salahku karo kowe..
     D#                 A#
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Cm
 nanging sak iki aku
        Dm
 wes iklas kelangan kowe
      Cm                      A#
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Incoming search

chord gitar Cindy Aulia mudah, kunci gitar Cindy Aulia, chord lagu Cindy Aulia - AKu Wes Iklas, chord dasar Cindy Aulia - AKu Wes Iklas, chordtela Cindy Aulia - AKu Wes Iklas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cindy Aulia - AKu Wes Iklas, download lagu Cindy Aulia - AKu Wes Iklas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cindy Aulia di youtube: https://youtube.com/watch?v=sH8gUTeZ_WA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Cindy Aulia

    Chord Lagu Terbaru

    Chord Lagu Pilihan

    ×

    Account

    Menu