menu Request

Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane Chord Gitar dan Lirik Lagu

45 views
(Intro) C  G  Am  Em
        F G C Bb Am
        Dm G C

C                   G
sewu kenangan.. awakku ro awakmu
    Am          Em
ora bakal iso.. tak lalekke
       F           G       C   Bb A
mergo aku pancen sayang, wegah kelangan
     F                G        C
roso sayangku yo mung kanggo kowe..

C                  G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
      Am           Em
netes eluh iki.. moco layangmu
        F               G
mergo kowe sing tak tresno..
    C  Bb A
ninggalke aku..
     F            G      C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
  F         G
jare kowe biyen..
      C       Bb A
ora bakal ninggalake
      Dm         G        C
jebul janjine ra ono nyatane..

    F      G         C       Bb A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
    Dm        G         C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
      F          G
opo kowe ra ngelingi..
        C    Bb A
biyen dewe bebarengan..
      Dm      G      C
janji setyo tekane tuwo..

(Int.) C  G  Am  Em
       F G C Bb Am
       Dm G C

C                  G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
      Am           Em
netes eluh iki.. moco layangmu
        F               G
mergo kowe sing tak tresno..
    C  Bb A
ninggalke aku..
     F            G      C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
    F      G         C       Bb A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
    Dm        G         C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
      F          G
opo kowe ra ngelingi..
        C    Bb A
biyen dewe bebarengan..
      Dm      G      C
janji setyo tekane tuwo..

  F         G
jare kowe biyen..
      C       Bb A
ora bakal ninggalake
      Dm         G        C
jebul janjine ra ono nyatane..
   F       G           C       Bb A
yo wes rapopo, kudu ikhlas lan legowo
       Dm              G      C
mergo aku ngerti karma mesti ono..
       Dm              G     C
mergo aku ngerti karma kuwi ono..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Corazon mudah, kunci gitar Corazon, chord lagu Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane, chord dasar Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane, chordtela Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane, lirik lagu Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane, download lagu Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Corazon di youtube: https://youtube.com/watch?v=R3ZQxq5GAHI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Corazon

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×