menu Request

Corazon - Lali Aku Sing Ngancani Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
 Capo di fret 3

Intro : F G Em A
        Dm G C..

C                   G
 ora nyongko kowe tego..
            Am
nglarani atiku..
           F
opo mergo aku..
  G
dudu pilihanmu..

C            G
 ora kroso eluhku..
          Am
mergo lakumu..
              F
ora podo janjimu..
      G         C
bakal ngancani aku..

    F          G
jarene tresno aku..
   Em            Am
akune wis kadung jeru..
           F
nanging nyatane..
    G         C
tresnomu mung semu..

Reff :
       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C
 lumrah yen kowe cidro..

Musik : F G Em   Am
              a..aa..
        F G C..

                     F
nggrantes ning njero ati..
              G
netese eluh moto iki..
          Em
ning ngarepe moto
           Am
kowe andum tresno..
                  F
lali aku sing ngancani..
              G
nggawe remuke ati
               C
kowe wis ora peduli..

Reff :
       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C     
 lumrah yen kowe cidro..

       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C     Am
 lumrah yen kowe cidro..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                   F  G C
 lumrah yen kowe lungo..
      C
 hmm mmm..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm C
        Fm A# D#..

D#                  A#
 ora nyongko kowe tego..
            Cm
nglarani atiku..
           G#
opo mergo aku..
  A#
dudu pilihanmu..

D#           A#
 ora kroso eluhku..
          Cm
mergo lakumu..
              G#
ora podo janjimu..
      A#        D#
bakal ngancani aku..

    G#         A#
jarene tresno aku..
   Gm            Cm
akune wis kadung jeru..
           G#
nanging nyatane..
    A#        D#
tresnomu mung semu..

Reff :
       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#
 lumrah yen kowe cidro..

Musik : G# A# Gm    Cm
                 a..aa..
        G# A# D#..

                     G#
nggrantes ning njero ati..
              A#
netese eluh moto iki..
          Gm
ning ngarepe moto
           Cm
kowe andum tresno..
                  G#
lali aku sing ngancani..
              A#
nggawe remuke ati
               D#
kowe wis ora peduli..

Reff :
       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#    D#7
 lumrah yen kowe cidro..

       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#    Cm
 lumrah yen kowe cidro..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                   G#  A# D#
 lumrah yen kowe lungo..
      D#
 hmm mmm..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Corazon mudah, kunci gitar Corazon, chord lagu Corazon - Lali Aku Sing Ngancani, chord dasar Corazon - Lali Aku Sing Ngancani, chordtela Corazon - Lali Aku Sing Ngancani, lirik lagu Corazon - Lali Aku Sing Ngancani, download lagu Corazon - Lali Aku Sing Ngancani mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Corazon di youtube: https://youtube.com/watch?v=T0SaDpigso4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Corazon

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×