menu Request

Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

71 views
 Capo fret 2

Intro : Am F G Em
        Am F G C

 C                  Am
aku isih kelingan dirimu..
     Dm                    G
neng bandara iki tak terke lungamu..
  Em                       Am
pamit arep kerja nggo masa depanmu..
 Dm             G
urip.. bareng karo aku..

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase..
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare..
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Dm              G      C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G             C
 aku pingin ketemu..

  Am
 itu bukan salahku..
   F
 juga bukan salahmu..
 G              C
 karna orang tuaku..

Musik : Am F G Em
        Am F G C 

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase..
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare..
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Dm              G      C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                G
 neng bandara iki biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G             C
 aku pingin ketemu..

  Am
 itu bukan salahku..
   F
 juga bukan salahmu..
 G              C
 karna orang tuaku..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm G A F#m
        Bm G A D

 D                  Bm
aku isih kelingan dirimu..
     Em                    A
neng bandara iki tak terke lungamu..
  F#m                      Bm
pamit arep kerja nggo masa depanmu..
 Em             A
urip.. bareng karo aku..

   D                        Bm
pancen wis telung tahun lawase..
 Em                  A
aku ngilang ra ono kabare..
  F#m                    Bm
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Em              A      D
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                 A
 neng bandara iki, biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Bm 
 sedihing atiku..
 G
 kelingan sliramu..
 A             D
 aku pingin ketemu..

  Bm
 itu bukan salahku..
   G
 juga bukan salahmu..
 A              D
 karna orang tuaku..

Musik : Bm G A F#m
        Bm G A D..

   D                        Bm
pancen wis telung tahun lawase..
 Em                  A
aku ngilang ra ono kabare..
  F#m                    Bm
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Em              A      D
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                 A
 neng bandara iki, biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                A
 neng bandara iki biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Bm 
 sedihing atiku..
 G
 kelingan sliramu..
 A             D
 aku pingin ketemu..

  Bm
 itu bukan salahku..
   G
 juga bukan salahmu..
 A              D
 karna orang tuaku..

Outro : D

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Daendels Official mudah, kunci gitar Daendels Official, chord lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu, chord dasar Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu, chordtela Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu, lirik lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu, download lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Daendels Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=nrQ7VUge2vc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Daendels Official

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×