menu Request

Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno Chord Gitar dan Lirik Lagu

42 views
 Capo di fret 2

Intro : F G C Am
        F G C G

C         G   Am Em
dek.. sak tenane
      F         G             C
rekosoku iki yo mung kanggo kowe
        F           G
tak rewangi golek rejeki
   Em            Am
yo mung kanggo sopo
       F      G              C  G
kanggo kowe.. sing tak tresnani..

  C         G  Am Em
tatu.. ning atiku
    F              G          C
keroso nganti ning njero batinku
    F           G          Em   Am
sorote moto iki pancen ora ngapusi
    Dm           G            C
senajan mbrebes eluhku ning pipi..

Reff :
   F                 G
 bolak balik aku dilarani wae
   C       G          Am
 nanging.. aku wes ikhlas
        F
 kenangane mbiyen..
         G
 janjine sing mbiyen
               C  C7
 mbekas ning dodo..

   F
 matur suwun kanggo
           G
 kowe sing tau ning ati
   C    G         Am
 dungo..ku mung siji
       F
 mugo urip mulyo
         G
 bahagio sedoyo
             C  G-G-G
 karo wong liyo..

Musik : F G C Am
        F G C
        F G C Am
        F G C G

 C      G    Am Em
opo.. koyongene
     F         G         C
loro ning ati ora biso mari
       F    G
lilo kudu lilo
   C           Am
pasrah Sing Kuoso
    Dm         G            C  G
senajan loro kudu tak ikhlasno..

Reff :
   F                 G
 bolak balik aku dilarani wae
   C       G          Am
 nanging.. aku wes ikhlas
        F
 kenangane mbiyen..
         G
 janjine sing mbiyen
               C  C7
 mbekas ning dodo..

   F
 matur suwun kanggo
           G
 kowe sing tau ning ati
   C    G         Am
 dungo..ku mung siji
       F
 mugo urip mulyo
         G
 bahagio sedoyo
             C
 karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D Bm
        G A D A

D         A   Bm F#m
dek.. sak tenane
      G         A             D
rekosoku iki yo mung kanggo kowe
        G           A
tak rewangi golek rejeki
   F#m           Bm
yo mung kanggo sopo
       G      A              D  A
kanggo kowe.. sing tak tresnani..

  D         A  Bm F#m
Tatu.. ning atiku
    G              A          D
keroso nganti ning njero batinku
    G           A          F#m  Bm
sorote moto iki pancen ora ngapusi
    Em           A            D
senajan mbrebes eluhku ning pipi..

Reff :
   G                 A
 bolak balik aku dilarani wae
   D       A          Bm
 nanging.. aku wes ikhlas
        G
 kenangane mbiyen.. 
         A
 janjine sing mbiyen
               D  D7
 mbekas ning dodo..

   G
 matur suwun kanggo 
           A
 kowe sing tau ning ati
   D    A         Bm
 dungo..ku mung siji
       G
 mugo urip mulyo 
         A
 bahagio sedoyo
             D  A-A-A
 karo wong liyo..

Musik : G A D Bm
        G A D
        G A D Bm
        G A D A

 D      A    Bm F#m
opo.. koyongene
     G         A         D
loro ning ati ora biso mari
       G    A
lilo kudu lilo 
   D           Bm
pasrah Sing Kuoso
    Em         A            D  A
senajan loro kudu tak ikhlasno..

Reff :
   G                 A
 bolak balik aku dilarani wae
   D       A          Bm
 nanging.. aku wes ikhlas
        G
 kenangane mbiyen.. 
         A
 janjine sing mbiyen
               D  D7
 mbekas ning dodo..

   G
 matur suwun kanggo 
           A
 kowe sing tau ning ati
   D    A         Bm
 dungo..ku mung siji
       G
 mugo urip mulyo 
         A
 bahagio sedoyo
             D
 karo wong liyo..

Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno, chord dasar Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno, chordtela Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno, download lagu Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=_3qpgVLnPSE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu