menu Request

Damara De - Kangen Mbiyen Chord Gitar dan Lirik Lagu

41 views
 Intro : C G Am Em
        F C Dm G  
        C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C           G
abote.. nyimpen kangen..
    Am         Em
doh kene doh kono..
F            C
mbendino.. kowe nggodo..
Dm           G
neng njero moto..

Am       Em
 yen aku kelingan
     F              C
kowe wong sing tak ujo..
Am     Em
 atiku tratapan
     F            G
wedi tresnomu ngliyo..

C              G
sakjane.. neng atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
neng kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em
 aduh koyo nunggu
     F          C
udan mongso ketigo
Am        Em
 kowe tak enteni
        F       G
nanging ra teko-teko..

Reff :
 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G          C
 kangen ati ben entok tambane..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C              G
sakjane.. neng atimu..
Am        Em
opo ra kroso..
F                C
neng kene.. kowe tak pikir..
       Dm         G
nganti ra eleng dino..

Am      Em
 aduh koyo nunggu
     F          C
udan mongso ketigo
Am        Em
 kowe tak enteni
        F       G
nanging ra teko-teko..

Reff :
 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G        C
 kangen ati ben entok tambane..

 C      G
  aku kangen..
        Am        Em
 kangen koyo mbiyene..
 F       C
  wektu awal kenal
      Dm          G
 karo kowe neng kene..

 C      G
  aku kangen..
   Am          Em
 kangen karo kowe..
 F          C
  sok kapan tekamu
   Dm           G          C
 kangen ati ben entok tambane..

Outro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C G Am D..
        G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

G           D
abote.. nyimpen kangen..
    Em         Bm
doh kene doh kono..
C            G
mbendino.. kowe nggodo..
Am           D
neng njero moto..

Em       Bm
 yen aku kelingan
     C              G
kowe wong sing tak ujo..
Em     Bm
 atiku tratapan
     C            D
wedi tresnomu ngliyo..

G              D
sakjane.. neng atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
neng kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm
 aduh koyo nunggu
     C          G
udan mongso ketigo
Em        Bm
 kowe tak enteni
        C       D
nanging ra teko-teko..

Reff :
 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D          G
 kangen ati ben entok tambane..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

G              D
sakjane.. neng atimu..
Em        Bm
opo ra kroso..
C                G
neng kene.. kowe tak pikir..
       Am         D
nganti ra eleng dino..

Em      Bm
 aduh koyo nunggu
     C          G
udan mongso ketigo
Em        Bm
 kowe tak enteni
        C       D
nanging ra teko-teko..

Reff :
 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D        G
 kangen ati ben entok tambane..

 G      D
  aku kangen..
        Em        Bm
 kangen koyo mbiyene..
 C       G
  wektu awal kenal
      Am          D
 karo kowe neng kene..

 G      D
  aku kangen..
   Em          Bm
 kangen karo kowe..
 C          G
  sok kapan tekamu
   Am           D          G
 kangen ati ben entok tambane..

Outro : G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Kangen Mbiyen, chord dasar Damara De - Kangen Mbiyen, chordtela Damara De - Kangen Mbiyen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Kangen Mbiyen, download lagu Damara De - Kangen Mbiyen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=MHGmzhgnjwk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

×