menu Request

Damara De - Pedhot Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

311 views
 
Intro : C..Em..Gm A Dm.. Fm.. C Em Piye carane.. aku ngikhlaske.. Gm A Dm tresno sing tulus teko atiku.. Fm C Am kowe ninggalke aku tanpo alesan.. Dm G segampang iki medot sesambungan.. C Em Cukup nggo aku.. loro sing tak tompo.. Gm A Dm ning atimu wis ono.. tresno liyo.. Fm C Am ora tak tangisi.. iki pancen takdire.. Dm G C kowe lan aku mlaku dewe dewe.. Dm G Em Am Lam-laman esemmu ning atiku.. Dm E Am A ngelingi awakmu nggandeng tangan iki.. F G Em Am udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi.. Bb nanging luntur roso tresno mergo G grimis sing nelesi.. Reff : F G Ajur.. sak kedeping moto.. Em Am roso..mu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. (Am) iso dipeksakke.. Musik : Am..E..Gm A Dm.. Fm..G.. Dm G Em Am Lam-laman esemmu ning atiku.. Dm E Am A ngelingi awakmu nggandeng tangan iki.. F G Em Am udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi.. Bb nanging luntur roso tresno mergo G grimis sing nelesi.. Reff : F G Ajur.. sak kedeping moto.. Em Am rosomu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. C C7 iso dipeksakke.. F G Aaa..jur.. sak kedeping moto.. Em Am rosomu wis nggo wong liyo.. F D G kowe lungo.. mung ninggalke loro.. F G Aku.. ra nyalahke kowe.. Em Am mungkin.. wis dadi takdire.. Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. C iso dipeksakke.. Outro : Dm G mergo tresno sing tulus iki ora.. F Fm C iso dipeksakke.. uuu uu..

Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Pedhot Janji, chord dasar Damara De - Pedhot Janji, chordtela Damara De - Pedhot Janji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Pedhot Janji, download lagu Damara De - Pedhot Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=EHLmPjScII4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu