menu Request

Dara Ayu - Wes Wayahe Chord Gitar dan Lirik Lagu

64 views
 Capo di fret 2

Intro : C..F..G..C G..

C              F
 seprene.. aku njogo tresnomu..
G                  C            -G/B
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Am                 Dm
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
G                     C
 saiki mung loro ning njero atiku..

C                   F
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
G                      C
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Am              Dm
 aku kudu kuat ati..
G                C  -G C
 nglakoni uripku iki..

Reff :
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm..G..C..G..

C                 F
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
G                    C
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Am                    Dm
 kowe tetep tak dongakke..
G               C
 mugo bahagia selawaase..

Reff :
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..G..A..D A..

D              G
 seprene.. aku njogo tresnomu..
A                  D           -A/C#
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Bm                 Em
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
A                     D
 saiki mung loro ning njero atiku..

D                   G
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
A                      D
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Bm              Em
 aku kudu kuat ati..
A                D  -A D
 nglakoni uripku iki..

Reff :
         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Musik : G..A..F#m..Bm..
        Em..A..D..A..

D                 G
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
A                    D
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Bm                    Em
 kowe tetep tak dongakke..
A               D
 mugo bahagia selawaase..

Reff :
         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Incoming search

chord gitar Dara Ayu mudah, kunci gitar Dara Ayu, chord lagu Dara Ayu - Wes Wayahe, chord dasar Dara Ayu - Wes Wayahe, chordtela Dara Ayu - Wes Wayahe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dara Ayu - Wes Wayahe, download lagu Dara Ayu - Wes Wayahe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dara Ayu di youtube: https://youtube.com/watch?v=xhCFr1wV6m8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dara Ayu

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu