menu Request

Darso - Dulang Kuring MP3 dan Lirik Lagu

97 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

Hanjakal-hanjakal pisan
Nalak tilu pamajikan
Beak dengkak adug-adugan
Kuring hayang balikan deui

Dulang kuring teu bisa sare
Ajol-ajolan hayang mepende
Rek dikawin beut hararese
Kudu kaselang ku batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring ditutu batur

Dulang kuring teu bisa sare
Ajol-ajolan hayang mepende
Rek dikawin beut hararese
Kudu kaselang ku batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring katutu batur

Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Puguh kieu ngumbar amarah
Ari hatemah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat
Ku teuwasa narimakeunna
Ku teu rido bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeuna

Rek maju gening abot
Rek mundur beuki angot
Maju mundur rarepot
Dulang kuring katutu batur

Maju mundur sami mawon
Dipikiranmah euweuh tungtungna
Nu pentingmah bisa balik deui
Kuring maju cadu mundur.

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Darso mudah, kunci gitar Darso, chord lagu Darso - Dulang Kuring, chord dasar Darso - Dulang Kuring, chordtela Darso - Dulang Kuring, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Darso - Dulang Kuring, download lagu Darso - Dulang Kuring mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Darso di youtube: https://youtube.com/watch?v=iqzbdYCUnus

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Darso

Chord Lagu Lainnya

×