menu Request

Darso - Halangan Diri Chord Gitar dan Lirik Lagu

373 views
Capo di fret 1

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am..

    Am          F
nakunaon sagala rupa..
     G                Am
ngan aral gagal jeung gagal..
        F           Dm
soal cinta.. jeung usaha..
   Bm         E
kandas.. pamagsadan..

    Am             F
kamudahan bet ngabalieur..
  G              Am
kalapangan naronggongan..
       F                  Dm
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
E          (Am)
naha naha kunaon..

(Intro) Am F G Am
        Am F Dm E

(Chorus)
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
   F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
  F                 Am
sapanjang jalan kareta..

        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..

            Am                F
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
   G              Am
ragragan kana sajadah
           F            Dm
nginget-nginget.. laku lampah..
    Bm               E
ninggang salah jeung salah..

  Am             F
hate anu merih hate nu ngajerit
  G                Am
kabeulit ku dosa-dosa..
  F
biwir nu ngageter..
       Dm
ngeudalkeun rasa jiwa
  Bm    E       (Am)
ampun ampun duh Gusti..

(Int.) Am F G Am
       Am F Dm E

(Chorus)
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
   F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
  F                 Am
sapanjang jalan kareta..

        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..

(Outro) F G Am





(Intro) Fm Bb Bm Fm
        Fm Bb Bm Fm..

    Fm         Bb
nakunaon sagala rupa..
     Bm               Fm
ngan aral gagal jeung gagal..
        Bb          Cm
soal cinta.. jeung usaha..
   Cm         F
kandas.. pamagsadan..

    Fm            Bb
kamudahan bet ngabalieur..
  Bm             Fm
kalapangan naronggongan..
       Bb                 Cm
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
F          (Fm)
naha naha kunaon..

(Intro) Fm Bb Bm Fm
        Fm Bb Cm F

(Chorus)
    Fm          Bm
boa-boa halangan diri
         Bb          Fm
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Fm           Bm
kajongjonan.. kangeunahan..
   Bb                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Fm          Bm
boa-boa halangan diri
         Bb          Fm
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Fm           Bm
nu ngajajar.. meni panjang..
  Bb                Fm
sapanjang jalan kareta..

        Bm         Bb
aduh Gusti.. aduh Gusti
     Bm               Fm
kumaha.. ngentengeunnana
        Bm         Bb
aduh Gusti.. aduh Gusti
     Bm              Fm
kumaha.. ngabebaskeunna..

            Fm               Bb
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
   Bm             Fm
ragragan kana sajadah
           Bb           Cm
nginget-nginget.. laku lampah..
    Cm               F
ninggang salah jeung salah..

  Fm            Bb
hate anu merih hate nu ngajerit
  Bm               Fm
kabeulit ku dosa-dosa..
  Bb
biwir nu ngageter..
       Cm
ngeudalkeun rasa jiwa
  Cm    F       (Fm)
ampun ampun duh Gusti..

(Int.) Fm Bb Bm Fm
       Fm Bb Cm F

(Chorus)
    Fm          Bm
boa-boa halangan diri
         Bb          Fm
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Fm           Bm
kajongjonan.. kangeunahan..
   Bb                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Fm          Bm
boa-boa halangan diri
         Bb          Fm
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Fm           Bm
nu ngajajar.. meni panjang..
  Bb                Fm
sapanjang jalan kareta..

        Bm         Bb
aduh Gusti.. aduh Gusti
     Bm               Fm
kumaha.. ngentengeunnana
        Bm         Bb
aduh Gusti.. aduh Gusti
     Bm              Fm
kumaha.. ngabebaskeunna..

(Outro) Bb Bm Fm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Darso mudah, kunci gitar Darso, chord lagu Darso - Halangan Diri, chord dasar Darso - Halangan Diri, chordtela Darso - Halangan Diri, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Darso - Halangan Diri, download lagu Darso - Halangan Diri mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Darso di youtube: https://youtube.com/watch?v=R1XCbhHChdk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Darso

Chord Lagu Lainnya

×