menu Request

Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Capo fret 5

Intro : F G Em Am
        Dm G….

  C                     G
nangis.. kelingan jaman semono..
 Am                   Em
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  F                 C
jare kowe bakal tresno..
           Dm            G
nanging saiki.. kari kenangan..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Em              Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : F   G     F       G
         hu huu.. haa.. hahaa..
        C Bm Am  Dm  G..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Em             Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..
        Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
        Gm C..

  F                     C
nangis.. kelingan jaman semono..
 Dm                   Am
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  Bb                F
jare kowe bakal tresno..
           Gm            C
nanging saiki.. kari kenangan..

 F                       C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm                   Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb             F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm                    C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb   C    Am       Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm         C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb                     C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am                   Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D         Gm            C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F  F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb                       C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Am              Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D      Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : Bb  C     Bb      C
         hu huu.. haa.. hahaa..
        F Em Dm  Gm  C..

 F                       C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm                   Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb             F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm                    C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb   C    Am       Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm         C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb                     C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am                   Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D         Gm            C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F  F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb                       C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Am             Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D      Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..
        Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : F

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Demang Family mudah, kunci gitar Demang Family, chord lagu Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku, chord dasar Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku, chordtela Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku, lirik lagu Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku, download lagu Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Demang Family di youtube: https://youtube.com/watch?v=uSOUu6Q3DDE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Demang Family

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×