menu Request

Dendy Putra - Dewe Wae Chord Gitar dan Lirik Lagu

46 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : F G -F Em Am Dm G..

  C          G
telung sasi aku..
      Am       Em
mlaku karo awakmu..
     F 
janjimu.. 
         G          C  G
ra bakal ninggalke aku..

  C              G
nanging ora nyongko..
        Am         Em
yen awakmu milih lungo..
    F
rapopo..
        G          C
senajan ning ati cidro..

     Am           Em
ra bakal lali.. roso iki..
       F        C
nganti tekane pati..
     Am            Em
ra bakal ilang.. roso sayang..
     F
kowe karo liyane..
    G
aku tak dewe wae..

Reff :
            F
 saiki arep ke..piye..
     G            -F    Em
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Am
 nganti tekan seprene..
          Dm              G
 nganti kapan iki ora keturutan..

            F
 saiki arep ke..piye..
   G                -F    Em
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Am
 sing wes dadi seksine..
          Dm
 gunung kidul..
     G              C
 semarang kabeh tak terjang..

Musik : Am..F..G..C..
        F G Em Am
        Dm..G..

     Am           Em
ra bakal lali.. roso iki..
       F        C
nganti tekane pati..
     Am            Em
ra bakal ilang.. roso sayang..
     F
kowe karo liyane..
    G
aku tak dewe wae..

Reff :
            F
 saiki arep ke..piye..
     G            -F    Em
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Am
 nganti tekan seprene..
          Dm              G
 nganti kapan iki ora keturutan..

            F
 saiki arep ke..piye..
   G                -F  Em
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Am
 sing wes dadi seksine..
          Dm
 gunung kidul..
     G              C      C7
 semarang kabeh tak terjang..

  F          G
 aku pamit lungo..
           Em        Am
 (nanging aku ora ngiwo..)
         Dm
 yo wes ora popo
         G          C  C7
 (sesuk aku bakal gelo..)

  F         G
 iki penjalukanku..
       Em       Am
 (dudu iki karepku..)
          Dm
 yo wes kuat ati
       G         C  Am
 adewe ra dadi siji..
          Dm
 yo wes kuat ati
       G         Em  Am
 adewe ra dadi siji..
          Dm     G
 yo wes kuat ati..
                  F Fm C
 kono nggoleko ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A -G F#m Bm Em A..

  D          A
telung sasi aku..
      Bm       F#m
mlaku karo awakmu..
     G 
janjimu.. 
         A          D  A
ra bakal ninggalke aku..

  D              A
nanging ora nyongko..
        Bm         F#m
yen awakmu milih lungo..
    G
rapopo..
        A          D
senajan ning ati cidro..

     Bm           F#m
ra bakal lali.. roso iki..
       G        D
nganti tekane pati..
     Bm            F#m
ra bakal ilang.. roso sayang..
     G
kowe karo liyane..
    A
aku tak dewe wae..

Reff :
            G
 saiki arep ke..piye..
     A            -G    F#m
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Bm
 nganti tekan seprene..
          Em              A
 nganti kapan iki ora keturutan..

            G
 saiki arep ke..piye..
   A                -G    F#m
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Bm
 sing wes dadi seksine..
          Em
 gunung kidul..
     A              D
 semarang kabeh tak terjang..

Musik : Bm..G..A..D..
        G A F#m Bm
        Em..A..

     Bm           F#m
ra bakal lali.. roso iki..
       G        D
nganti tekane pati..
     Bm            F#m
ra bakal ilang.. roso sayang..
     G
kowe karo liyane..
    A
aku tak dewe wae..

Reff :
            G
 saiki arep ke..piye..
     A            -G    F#m
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Bm
 nganti tekan seprene..
          Em              A
 nganti kapan iki ora keturutan..

            G
 saiki arep ke..piye..
   A                -G  F#m
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Bm
 sing wes dadi seksine..
          Em
 gunung kidul..
     A              D      D7
 semarang kabeh tak terjang..

  G          A
 aku pamit lungo..
           F#m       Bm
 (nanging aku ora ngiwo..)
         Em
 yo wes ora popo
         A          D D7
 (sesuk aku bakal gelo..)

  G         A
 iki penjalukanku..
       F#m      Bm
 (dudu iki karepku..)
          Em
 yo wes kuat ati
       A         D  Bm
 adewe ra dadi siji..
          Em
 yo wes kuat ati
       A         F#m  Bm
 adewe ra dadi siji..
          Em    A
 yo wes kuat ati..
                  G Gm D
 kono nggoleko ganti..

Incoming search

chord gitar Dendy Putra mudah, kunci gitar Dendy Putra, chord lagu Dendy Putra - Dewe Wae, chord dasar Dendy Putra - Dewe Wae, chordtela Dendy Putra - Dewe Wae, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dendy Putra - Dewe Wae, download lagu Dendy Putra - Dewe Wae mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dendy Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=VEtGou7kbi8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dendy Putra

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu