menu Request

Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
 Capo fret 2

Intro : C Am Dm G
        C Am F G..

    C                 Am
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    F                 G
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    C             Am
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   F
ra ono wong liyo..
     G
sing biso nggantekno..

C                 Am
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
F                      G
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        C             Am
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
F               G
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    Am    Em   Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        F      G       Em         Am
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

Musik : F G Em Am
        F G C..

    C                 Am
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    F                 G
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    C             Am
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   F
ra ono wong liyo..
     G
sing biso nggantekno..

C                 Am
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
F                      G
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        C             Am
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
F               G
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    C     G    Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    C     G    Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        F      G       Em         Am
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm Em A
        D Bm G A..

    D                 Bm
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    G                 A
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    D             Bm
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   G
ra ono wong liyo..
     A
sing biso nggantekno..

D                 Bm
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
G                      A
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        D             Bm
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
G               A
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    Bm    F#m  Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        G      A       F#m        Bm
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..

    D                 Bm
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    G                 A
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    D             Bm
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   G
ra ono wong liyo..
     A
sing biso nggantekno..

D                 Bm
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
G                      A
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        D             Bm
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
G               A
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    D     A    Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    D     A    Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        G      A       F#m        Bm
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Dennis AM mudah, kunci gitar Dennis AM, chord lagu Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase, chord dasar Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase, chordtela Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase, lirik lagu Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase, download lagu Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dennis AM di youtube: https://youtube.com/watch?v=xOXpf1M-URE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dennis AM

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×