menu Request

Didi Kempot - Cidro 2 Chord Gitar dan Lirik Lagu

268 views
Capo di fret 2

(Intro) Am Em F G C
        Am Em D G C G..

C                Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
tatu sing ning atiku..
  F              Em
tego-tegane sliramu..
        D        G
nambahi loro.. bathinku..

C            Em
 aku ora percoyo..
  Am                 Em
nanging kabeh iki nyoto..
  F                  Em
cetho ning ngarepe moto..
       D      G    C
yen sliramu.. kuwi cidro..

Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi..
F                 C
 kang nguliti awakku iki..
Am                  Em
nanging sih panas.. rasane ati..
   D              G
nyawang kedadean iki..

(Intro) Am Em F G C
        F Em F G..

(Chorus)
C             G
 lungo awakku sing kudu lungo..
Am                   Em
 timbang batinku keloro-loro..
F              Em
 ora bakal awakku iki..
  F              G
bali nemoni sliramu..

C            G
 lilo awakku iki wes lilo..
Am                  Em
 najan loro neng njero dodo..
F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.) F Em D C
       Am Em D G C G..

C                Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
tatu sing ning atiku..
  F              Em
tego-tegane sliramu..
        D        G
nambahi loro.. bathinku..

C            Em
 aku ora percoyo..
  Am                 Em
nanging kabeh iki nyoto..
  F                  Em
cetho ning ngarepe moto..
       D      G    C
yen sliramu.. kuwi cidro..

Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi..
F                 C
 kang nguliti awakku iki..
Am                  Em
nanging sih panas.. rasane ati..
   D              G
nyawang kedadean iki..

(Intro) Am Em F G C
        F Em F G..

(Chorus)
C             G
 lungo awakku sing kudu lungo..
Am                   Em
 timbang batinku keloro-loro..
F              Em
 ora bakal awakku iki..
  F              G
bali nemoni sliramu..

C            G
 lilo awakku iki wes lilo..
Am                  Em
 najan loro neng njero dodo..
F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

F                 Em
 yen pancene uwis nasibku..
  F          G     C
kudu pisahan karo awakmu..

(Outro) Am Em F G C..





(Intro) Bm Dm G A D
        Bm Dm E A D A..

D                Dm
 durung nganti garing..
  Bm              Dm
tatu sing ning atiku..
  G              Dm
tego-tegane sliramu..
        E        A
nambahi loro.. bathinku..

D            Dm
 aku ora percoyo..
  Bm                 Dm
nanging kabeh iki nyoto..
  G                  Dm
cetho ning ngarepe moto..
       E      A    D
yen sliramu.. kuwi cidro..

Bm            Dm
 panas-panase srengenge kuwi..
G                 D
 kang nguliti awakku iki..
Bm                  Dm
nanging sih panas.. rasane ati..
   E              A
nyawang kedadean iki..

(Intro) Bm Dm G A D
        G Dm G A..

(Chorus)
D             A
 lungo awakku sing kudu lungo..
Bm                   Dm
 timbang batinku keloro-loro..
G              Dm
 ora bakal awakku iki..
  G              A
bali nemoni sliramu..

D            A
 lilo awakku iki wes lilo..
Bm                  Dm
 najan loro neng njero dodo..
G                 Dm
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.) G Dm E D
       Bm Dm E A D A..

D                Dm
 durung nganti garing..
  Bm              Dm
tatu sing ning atiku..
  G              Dm
tego-tegane sliramu..
        E        A
nambahi loro.. bathinku..

D            Dm
 aku ora percoyo..
  Bm                 Dm
nanging kabeh iki nyoto..
  G                  Dm
cetho ning ngarepe moto..
       E      A    D
yen sliramu.. kuwi cidro..

Bm            Dm
 panas-panase srengenge kuwi..
G                 D
 kang nguliti awakku iki..
Bm                  Dm
nanging sih panas.. rasane ati..
   E              A
nyawang kedadean iki..

(Intro) Bm Dm G A D
        G Dm G A..

(Chorus)
D             A
 lungo awakku sing kudu lungo..
Bm                   Dm
 timbang batinku keloro-loro..
G              Dm
 ora bakal awakku iki..
  G              A
bali nemoni sliramu..

D            A
 lilo awakku iki wes lilo..
Bm                  Dm
 najan loro neng njero dodo..
G                 Dm
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

G                 Dm
 yen pancene uwis nasibku..
  G          A     D
kudu pisahan karo awakmu..

(Outro) Bm Dm G A D..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Cidro 2, chord dasar Didi Kempot - Cidro 2, chordtela Didi Kempot - Cidro 2, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Cidro 2, download lagu Didi Kempot - Cidro 2 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=xFxbjG28pdo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×