menu Request

Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi Chord Gitar dan Lirik Lagu

1,056 views
(Intro) F G C..

             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

(Chorus)
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..

(Int.) F G Em E Am
       Dm G C

             F
ojo sak penakmu..
            G
kowe ngelarani..
               Em
ojo sak gampangmu..
                 Am
kowe ngobral janji..
             Dm
nanging nyatane..
           G
tresnomu kuwi..
           C
ra tulus suci..

                F
wis tak perjuangke..
             G
sing mbok karepke..
               Em
ning nyatane tresno..
             Am
kok anggep raono..
          Dm
aku iso lungo..
             G
yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

(Chorus)
 F                  G
ati iki dudu seko wesi..
       Em                     Am
sek raiso saben dino mbok larani..
         Dm                G
keloro loro.. ning njero dodo
                   C
nambah perih ning ati..

 F                G
ati iki dudu seko watu
       Em                    Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
           Dm                G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..
Am          Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
           C
aku tak trimo mundur..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi, chord dasar Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi, chordtela Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi, lirik lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi, download lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=K2eniw7wm8k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×