menu Request

Didi Kempot - Lindu Chord Gitar dan Lirik Lagu

43 views
 Capo fret 2

Intro : C G Am Em
        F C G..
        Am Em F Em
        Dm G C G

  C        G
remuk.. ambrol.. 
     Am        Em
uwis malih wujude
 F      C
omahe ilang
          G
ilang sak isine..

  C        G
boto sing abang
     Am        Em
soyo ceto wernane
  F        C
tetesing getih
         G
ing kono kene..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C     G
pener ono neng sandinge..

  C       G
tetesing eluh 
    Am         Em
ora biso di bendung
  F      C
bebasan udan 
           G
sing tanpo mendung..

  C          G
lemah sing garing 
        Am          Em
bengkah ing wanci enjing
  F          C
sopo sing ra nggrantes 
           G
nangis ing batin..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C
pener ono neng sandinge..

       Dm       G       C      Am
enjing kang.. sepi, tekane.. kuwi
   Dm           G          C
lindu sing gawe nangising ati..

Int. F G Em Am
     Dm G C G..C..

Reff :
    G                 C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F                G         C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G       G-E          Am
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F            G          C    G
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

  C        G
remuk.. ambrol.. 
     Am        Em
uwis malih wujude
 F      C
omahe ilang
          G
ilang sak isine..

  C        G
boto sing abang
     Am        Em
soyo ceto wernane
  F        C
tetesing getih
         G
ing kono kene..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C
pener ono neng sandinge..

Int. F G Em Am
     Dm G C G..C..

Reff :
    G                 C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F                G         C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G       G-E          Am 
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F            G      C
 dino setu sing gawe nangis batinku..
        F            G          C
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D A..
        Bm F#m G F#m
        Em A D A

  D        A
remuk.. ambrol.. 
     Bm        F#m
uwis malih wujude
 G      D
omahe ilang
          A
ilang sak isine..

  D        A
boto sing abang
     Bm        F#m
soyo ceto wernane
  G        D
tetesing getih
         A
ing kono kene..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D     A
pener ono neng sandinge..

  D       A
tetesing eluh 
    Bm         F#m
ora biso di bendung
  G      D
bebasan udan 
           A
sing tanpo mendung..

  D          A
lemah sing garing 
        Bm          F#m
bengkah ing wanci enjing
  G          D
sopo sing ra nggrantes 
           A
nangis ing batin..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D
pener ono neng sandinge..

       Em       A       D      Bm
enjing kang.. sepi, tekane.. kuwi
   Em           A          D
lindu sing gawe nangising ati..

Int. G A F#m Bm
     Em A D A..D..

Reff :
    A                 D
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       G                A         D
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    A       A-F#/Bb      Bm
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        G            A          D    A
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

  D        A
remuk.. ambrol.. 
     Bm        F#m
uwis malih wujude
 G      D
omahe ilang
          A
ilang sak isine..

  D        A
boto sing abang
     Bm        F#m
soyo ceto wernane
  G        D
tetesing getih
         A
ing kono kene..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D
pener ono neng sandinge..

Int. G A F#m Bm
     Em A D A..D..

Reff :
    A                 D
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       G                A         D
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    A       A-F#/Bb      Bm 
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        G            A      D
 dino setu sing gawe nangis batinku..
        G            A          D
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Lindu, chord dasar Didi Kempot - Lindu, chordtela Didi Kempot - Lindu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Lindu, download lagu Didi Kempot - Lindu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=APR3hWTQ9Uk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×