menu Request

Didi Kempot - Mati Urip Chord Gitar dan Lirik Lagu

38 views
 Intro : G Bm D C D# D..
        G Bm Em Bm C..D..

      G     D           Em   Bm
Mati urip sing neng ati siji
    C                         D
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
     Bm                     Em
Senajan sewu gunung sing ngalangi
         C                      D
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

          G    D           Em   Bm
Nganti mbesuk sak bedahing bumi
     C                    D
Ora bakal luntur tresnaku iki
    Bm                Em
Senajan sewu kutho ngalangi
       C           D
Aku tetep setyo ngenteni..

Int. C D

Reff:
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
              C             D
  Sing tak jaluk koe jo ngono
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
          C           D
  Tresno iki ojo di paro..

       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G
  Nganti mati..ra bakal cidro..

Musik : Bb..D..C..G..
        Bb..D..C..G..
        Am D G D

      G     D           Em   Bm
Mati urip sing neng ati siji
    C                         D
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
     Bm                     Em
Senajan sewu gunung sing ngalangi
         C                      D
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

          G    D           Em   Bm
Nganti mbesuk sak bedahing bumi
     C                    D
Ora bakal luntur tresnaku iki
    Bm                Em
Senajan sewu kutho ngalangi
       C           D
Aku tetep setyo ngenteni..

Int. C D

Reff:
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
              C             D
  Sing tak jaluk koe jo ngono
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
          C           D
  Tresno iki ojo di paro..

       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G
  Nganti mati..ra bakal cidro..
       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G    Gmaj7
  Nganti mati..ra bakal cidro..

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Mati Urip, chord dasar Didi Kempot - Mati Urip, chordtela Didi Kempot - Mati Urip, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Mati Urip, download lagu Didi Kempot - Mati Urip mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=NPpjNTRiEqg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu