menu Request

Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah Chord Gitar dan Lirik Lagu

86 views
 Intro : C F G C
        Am Dm G C..
        C F G C
        Am Dm G C..
        F..-G
         
  C              Em
kapan durung ngerti
   F 
nandes tatu dodo
     G
sing gawe nelongso
  C
biso mari..

  C          Em
kapan durung ngerti
 F
opo aku biso
   G
nompo tresno liyo
     C
nggo nambani..

C-G/B-Am         Em
wes a-keh.. sing ngandani
 F        G           C
ajar seko sitik ngelalekake
C-G/B-Am            Em
nga-la-mun.. seneng dewe
  D                   G     
dudu dalan kanggo nuntasake 
G
sedihmu..

Reff :
  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..

Int. Em F G..

C         Em
opo aku salah
  F
males katresnane
     G    
sing wes di buktek'ke..
  C
cukup suwe..

 C        Em
opo dek'e salah
     F
ntresnani awakku
    G
ben kahananku meng, 
  C
koyo ngene..

C-G/B-Am          Em
i-sa-ku.. mung nyenyuwun
 F           G       C
ono mukjizat sing anekani
C-G/B-Am         Em
ban-da-ku.. mung katresnan
     D                   G
sing tuwuh tulus no jero ati
G
sedihe..

Reff :
  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..

  Int. Em F G..

  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..
  C            F Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    (C)
  ngopo kudu pisah..

Outro : C F C F C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A B E
        C#m F#m B E..
        E A B E
        C#m F#m B E..
        A..-B
         
  E              G#m
kapan durung ngerti
   A   
nandes tatu dodo
     B
sing gawe nelongso
  E
biso mari..

  E          G#m
kapan durung ngerti
 A
opo aku biso
   B
nompo tresno liyo
     E
nggo nambani..

E-B/D#-C#m       G#m
wes a-keh.. sing ngandani
 A        B           E
ajar seko sitik ngelalekake
E-B/D#-C#m          G#m
nga-la-mun.. seneng dewe
  F#                  B     
dudu dalan kanggo nuntasake 
B
sedihmu..

Reff :
  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..

Int. G#m A B..

E         G#m
opo aku salah
  A
males katresnane
     B    
sing wes di buktek'ke..
  E
cukup suwe..

 E        G#m
opo dek'e salah
     A
ntresnani awakku
    B
ben kahananku meng, 
  E
koyo ngene..

E-B/D#-C#m        G#m
i-sa-ku.. mung nyenyuwun
 A           B       E
ono mukjizat sing anekani
E-B/D#-C#m       G#m
ban-da-ku.. mung katresnan
     F#                  B
sing tuwuh tulus no jero ati
B
sedihe..

Reff :
  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..

  Int. G#m A B..

  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    (E)
  ngopo kudu pisah..

Outro : E A E A E..

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah, chord dasar Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah, chordtela Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah, download lagu Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZarhMQcv7iY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu