menu Request

Didi Kempot - Ngoyak Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

48 views
Capo di fret 4

(Intro) G C D G
        Em A D..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
Em             A         D
ning endi lungamu, tak goleki..
G        C        D         G
jerone samudro ra biso ngalangi
    C          D   G
tresnaku, sing ono neng ati

G        C           D          G
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Em         A           D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G        C      D         G
aku dudu rojo, uripku rekoso
          C     D            G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em  G  Am D G..

(Chorus)
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  C              D          G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    C            D     G           D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
       C       D          G
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) G C D G
       Em A D..
       G C D G
       C D G D

G        C          D          G
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Em         A              D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G        C      D         G
aku dudu rojo, uripku rekoso
          C     D            G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em  G  Am D G..

(Chorus)
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  C              D          G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    C            D     G           D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
       C       D          G
jerone samudro ra biso ngalangi..
         C           D          G
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..





(Intro) Bb Am F Bb
        Gm C F..

Bb      Am          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
Gm             C         F
ning endi lungamu, tak goleki..
Bb       Am       F         Bb
jerone samudro ra biso ngalangi
    Am         F   Bb
tresnaku, sing ono neng ati

Bb       Am          F          Bb
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Gm         C           F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       Am     F         Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
          Am    F            Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm  Bb  Cm F Bb..

(Chorus)
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  Am             F          Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    Am           F     Bb          F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb      Am          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
       Am      F          Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) Bb Am F Bb
       Gm C F..
       Bb Am F Bb
       Am F Bb F

Bb       Am         F          Bb
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Gm         C              F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       Am     F         Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
          Am    F            Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm  Bb  Cm F Bb..

(Chorus)
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  Am             F          Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    Am           F     Bb          F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb      Am          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
       Am      F          Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..
         Am          F          Bb
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ngoyak Tresno, chord dasar Didi Kempot - Ngoyak Tresno, chordtela Didi Kempot - Ngoyak Tresno, lirik lagu Didi Kempot - Ngoyak Tresno, download lagu Didi Kempot - Ngoyak Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=ettp6pZTLQg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×