menu Request

Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro) Chord Gitar dan Lirik Lagu

106 views
 Intro : C Em F G….

C              Am
 Durung lego….roso jroning dodo
F                     G
 Durung mari….rasane kangenku
C                 Am
 Lagi pethuk….sak kedepan moto
F                      G       (-F#)
 Isih durung….biso kanggo tombo..

*)
 Am     F
Ojo….. ojo…..
 G            C         Am
ojo lungo ninggal aku meneh
 F     C        G       (C)
Yen lungo….gowo sisan atiku..

Int. C Dm Em F C…..C-C

Reff :
 Em          F
  Ra biso….aku ora biso
 G             C
  Ngapusi….rasane ati..
 Am                   Dm
  Bola bali wis tak lalekke,
 G                     C…..F-G-C
  Malah tansah eling wae..

#)
        C-C   Am
Sak umpomo….kowe mangerteni
F                     G
 Sewu loro….klumpuk dadi siji..
C               Am
 Pirang taun….nggonku nutup ati
F                          G
 Mung tekamu….sing tansah tak anti..

==Kembali ke : *), Int. Reff, #)

Outro :
 Am     F
Ojo….. ojo…..
 G            C         Am
ojo lungo ninggal aku meneh
 F     C        G         C G C
Yen lungo….gowo sisan atiku..
 F     C        G        C..
Yen lungo….gowo sisan atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm C D….

G               Em
 Durung lego….roso jroning dodo
C                     D
 Durung mari….rasane kangenku
G                  Em
 Lagi pethuk….sak kedepan moto
C                      D       (-C#)
 Isih durung….biso kanggo tombo..

*)
Em       C
Ojo….. ojo…..
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G        D        (G)
Yen lungo….gowo sisan atiku..

Int. G Am Bm C G…..G-G

Reff :
 Bm         C
  Ra biso….aku ora biso
 D                G
  Ngapusi….rasane ati..
 Em                  Am
  Bola bali wis tak lalekke,
 D                    G …..C-D-G
  Malah tansah eling wae..

#)
        G-G   Em
Sak umpomo….kowe mangerteni
C                     D
 Sewu loro….klumpuk dadi siji..
G                  Em
 Pirang taun….nggonku nutup ati
C                          D
 Mung tekamu….sing tansah tak anti..

==Kembali ke : *), Int. Reff, #)

Outro :
Em       C
Ojo….. ojo…..
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G        D         G  D G
Yen lungo….gowo sisan atiku..
 C     G        D        G..
Yen lungo….gowo sisan atiku..

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro), chord dasar Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro), chordtela Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro), download lagu Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=e0E81kNIHWQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu