menu Request

Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku) Chord Gitar dan Lirik Lagu

111 views
 Intro : F G C F C

       C            Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G                        C
Kanggo wong sing tak tresnani
A               Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
  G                    C    Fm C
Nganti kapan aku ora ngerti..

        C        Dm
Aku nyanyi lagu iki
G               C
Lagu sworoning ati
A                       Dm
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
   G                          C  G C
Rasane nganti garing lambeku iki

Reff:
        C         Dm
  Lagu iki lagu nasibe uripku
  G                C
  Lagu iki lagu tangise batinku..
  C                  Dm
  Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
      F          G             C
  Rasane nganti garing lambeku iki..

          C              Dm
Yo mung gitar sing ngancani
G               C
Nulis lagu rino wengi..
A                    Dm
Tanganku nulis manut karepe ati
      G                           C
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Musik : Cm G Cm
        C Fm G# G C G

==Kembali ke : Reff

       C            Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G                        C
Kanggo wong sing tak tresnani
A               Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
  G                    C
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : Em F G C G C

\Original Chord///

Intro : G A D G D

       D            Em
Bisaku yo mung menyanyi
A                        D
Kanggo wong sing tak tresnani
B               Em
Adol sworo ora isin tak lakoni
A                     D      -Gm D
Nganti kapan aku ora ngerti..

        D        Em
Aku nyanyi lagu iki
A              D
Lagu sworoning ati
B                        Em
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
  A                          D   A D
Rasane nganti garing lambeku iki..

Reff:
       D           Em
  Lagu iki lagu nasibe uripku
  A                D
  Lagu iki lagu tangise batinku..
  D                  Em
  Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
      G          A             D
  Rasane nganti garing lambeku iki..

                         Em
Yo mung gitar sing ngancani
A               D
Nulis lagu rino wengi..
B                    Em
Tanganku nulis manut karepe ati
     A                            D
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Musik : Dm A Dm
        D Gm A# A D A

==Kembali ke : Reff

       D            Em
Bisaku yo mung menyanyi
A                        D
Kanggo wong sing tak tresnani
B               Em
Adol sworo ora isin tak lakoni
A                     D  
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : F#m G A D A D

Catatan :
Ini berdasar lagu original
versi awal belum dibuat remix..

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku), chord dasar Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku), chordtela Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku), download lagu Didi Kempot - Penyanyi (Aku Ngaku) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=3TfYkBap6Jg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Terbaru