menu Request

Didi Kempot - Sewu Kuto Chord Gitar dan Lirik Lagu

65 views
 Intro : C Em F G C 
 
C                  Em 
Sewu kuto uwis tak liwati 
F     C        G 
Sewu ati tak takoni 
C                     Em 
Nanging kabeh podo ra ngerteni 
F    C         G 
Lungamu neng endi 
         Am                F 
Pirang taun anggonku nggoleki 
     C         G        C 
Seprene durung biso nemoni 
 
Interlude : Am Dm G C 
 
Reff: 
  Dm        G   C    Am 
   Wis tak cobo nglaliake 
  F     G         C 
   Jenengmu soko atiku 
  F       G        C   G    Am 
   Sak tenane aku ora ngapusi 
  Dm       G       C   G 
  Isih tresno sliramu 
 
(*) 
  C              Em 
Umpamane kowe uwis mulyo 
  F    C     G 
Lilo aku lilo 
  C                    Em 
Yo mung siji dadi panyuwunku 
  F   C          G 
Aku pengen ketemu 
 
(#) 
       Am                F 
Senajan sak kedeping moto 
            C        Em              C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
Intro: Em F C 
       Am G C 
 
Reff: 
  Dm        G   C    Am 
   Wis tak cobo nglaliake 
  F     G         C 
   Jenengmu soko atiku 
  F       G        C   G    Am 
   Sak tenane aku ora ngapusi 
  Dm       G       C   G 
   Isih tresno sliramu 
 
(*) 
  C              Em 
Umpamane kowe uwis mulyo 
  F    C     G 
Lilo aku lilo 
  C                    Em 
Yo mung siji dadi panyuwunku 
  F   C          G 
Aku pengen ketemu 
 
    Am                 F 
Senajan wektu mung sedelo 
          C         Em             C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
(#) 
       Am                F 
Senajan sak kedeping moto 
            C        Em              C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
Kunci Originalnya do = G


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Sewu Kuto, chord dasar Didi Kempot - Sewu Kuto, chordtela Didi Kempot - Sewu Kuto, lirik lagu Didi Kempot - Sewu Kuto, download lagu Didi Kempot - Sewu Kuto mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=zu5JmDj5SKE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×