menu Request

Dike Sabrina - Sayang Dek'e Chord Gitar dan Lirik Lagu

57 views
 Intro : C..G..F G C..

   C         G/B
mbiyen koe tau
          Am             Em
ngomong lirih ning kupingku..
F      G          C
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
F      G           Em
 janji tulus ning ati
    Am         Dm
ora bakal keganti..
        G                     C..
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 C        G/B
aku ora bakal lali
  Am          Em
kenangan ro kowe..
F         G           C 
 mergo janji sing kepatri..

  C           G/B
kabeh penjalukmu
      Am      Em
ora tau tak semoyo..
  F               G           C
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. F G C..C-G/B

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

Musik : Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..

     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..D..C D G..

   G         D/F#
mbiyen koe tau
          Em             Bm
ngomong lirih ning kupingku..
C      D          G
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
C      D           Bm
 janji tulus ning ati
    Em         Am
ora bakal keganti..
        D                     G..
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 G        D/F#
aku ora bakal lali
  Em          Bm
kenangan ro kowe..
C         D           G 
 mergo janji sing kepatri..

  G           D/F#
kabeh penjalukmu
      Em      Bm
ora tau tak semoyo..
  C               D           G
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. C D G..G-D/F#

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..

Musik : Em Bm C G Am..B..
        Em Bm C G Am..B..

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..

     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..

Incoming search

chord gitar Dike Sabrina mudah, kunci gitar Dike Sabrina, chord lagu Dike Sabrina - Sayang Dek'e, chord dasar Dike Sabrina - Sayang Dek'e, chordtela Dike Sabrina - Sayang Dek'e, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dike Sabrina - Sayang Dek'e, download lagu Dike Sabrina - Sayang Dek'e mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dike Sabrina di youtube: https://youtube.com/watch?v=78YKxS7zyT8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dike Sabrina

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu