menu Request

Dini Kurnia - Janjine 2 Chord Gitar dan Lirik Lagu

509 views
 Intro : C F C..
        Am G C..
        F G Em Am
        F G C..

  C       F         C
sayang.. opo kowe lali..
    Am   G             C
karo aku sing mbok tresnani..
  F            G
kowe lungo ninggal janji..
    Em              Am
aku ngenteni nganti saiki..
     F         G           C
ning nyatane kowe durung bali..

     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

Musik : C F C..
        Am G C..
        F G Em Am
        F G C..

     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B E B..
        G#m F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

  B       E         B
sayang.. opo kowe lali..
    G#m  F#            B
karo aku sing mbok tresnani..
  E            F#
kowe lungo ninggal janji..
    D#m             G#m
aku ngenteni nganti saiki..
     E         F#          B
ning nyatane kowe durung bali..

     B       E          B
ning padange sinar rembulan..
       G#m   F#           B
ning silire angin wayah dalu..
    E            F#
tak titipne roso kangenku..
D#m         G#m
marang sliramu..
       E               F#      B
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

Musik : B E B..
        G#m F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

     B       E          B
ning padange sinar rembulan..
       G#m   F#           B
ning silire angin wayah dalu..
    E            F#
tak titipne roso kangenku..
D#m         G#m
marang sliramu..
       E               F#      B
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..
 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

Incoming search

chord gitar Dini Kurnia mudah, kunci gitar Dini Kurnia, chord lagu Dini Kurnia - Janjine 2, chord dasar Dini Kurnia - Janjine 2, chordtela Dini Kurnia - Janjine 2, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dini Kurnia - Janjine 2, download lagu Dini Kurnia - Janjine 2 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dini Kurnia di youtube: https://youtube.com/watch?v=AKI8f5-SlPE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dini Kurnia

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu