menu Request

Dwi Putra - Lintang Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
(Intro) C  Em  F G C
        Dm  Am  F G C

        C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) C Em F C Dm G C
       Dm  Em  F G C

        C             
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..





(Intro) G  Bm  C D G
        Am  Em  C D G

        G
Lintang sing ono ning wengi
Bm
Gawe kengen ati
 C
Ati sing tansah
D            G
nandang kasmaran iki
Am
Endahe esemmu..
     Em
gawe bungahe atiku
        C                  D
Mung sliramu pepujaning atiku..

      G
Ning awang katon netramu
Bm
Ing saben wengiku
  C            D     G
Keroso ing sumilire angin dalu..
Am
Sliramu doh ningmas
          Em
seng dadi memanike kalbu
        C                     D
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
Aku tresno sliramu..

(Intro) C D G

(Chorus)
Em             Bm
Ning angin tak titepne
  C                G
Roso kangen marang sliramu
  C                 G
Nadyan batin pingin ketemu
       Am           D
Amung iso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kengen
  C                    G
Kangen sing ning njero dodoku
    C           G
Gedine roso tresno iki
          Am       D          G
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) G Bm C G Am D G
       Am  Bm  C D G

        G             
Lintang sing ono ning wengi
Bm
Gawe kengen ati
 C
Ati sing tansah
D            G
nandang kasmaran iki
Am
Endahe esemmu..
     Em
gawe bungahe atiku
        C                  D
Mung sliramu pepujaning atiku..

      G
Ning awang katon netramu
Bm
Ing saben wengiku
  C            D     G
Keroso ing sumilire angin dalu..
Am
Sliramu doh ningmas
          Em
seng dadi memanike kalbu
        C                     D
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
Aku tresno sliramu..

(Intro) C D G

(Chorus)
Em             Bm
Ning angin tak titepne
  C                G
Roso kangen marang sliramu
  C                 G
Nadyan batin pingin ketemu
       Am           D
Amung iso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kengen
  C                    G
Kangen sing ning njero dodoku
    C           G
Gedine roso tresno iki
          Am       D          G
amung tak simpen.. ning njero ati..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Dwi Putra mudah, kunci gitar Dwi Putra, chord lagu Dwi Putra - Lintang Ati, chord dasar Dwi Putra - Lintang Ati, chordtela Dwi Putra - Lintang Ati, lirik lagu Dwi Putra - Lintang Ati, download lagu Dwi Putra - Lintang Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dwi Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=Vy2Mo0LSZI0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dwi Putra

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×