menu Request

Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi Chord Gitar dan Lirik Lagu

74 views
 Intro : Am Em F C
        Am Em G.. 

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Am                  Em
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  F                       C
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Am                    Em
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  F                        G
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Am                   Em
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
  F                       C
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Am                 Em
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  F                G
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Am    Em         F            C
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Am      Em         F             G
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Am       Em         F       C
Basan saiki..atiku mbok larani
   Am      Em           F        G
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : F..G..F Em Am..

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
   F              C
Pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
  Am                      Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Wong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Am..Em..F Dm E..
        Am..G..F Dm E.. 
        Dm..Am..Dm..E.. 

*)
       C                    G
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
  Am                Em
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm               G
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       C               G
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Am                Em
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
   F              C
Pancen aku memang dudu jodohmu
   Dm                 G
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       C              G
Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
  Am                      Em
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 F                 C
Atiku saiki rasane koyo wong mati
   Dm               G
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

       C          G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am               Em
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     F             C
Wong tuwaku terus nekokne kowe
  Dm                 G
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : F..Em Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Bm C G
        Em Bm D..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Em                  Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
  C                       G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
  Em                    Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
  C                        D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Em                   Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
  C                       G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Em                 Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
  C                D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Em    Bm         C            G
Wis suwi..aku pengen ngajak rabi
 Em      Bm         C             D
Awakmu kuwi..sing bener tak tresnani
Em       Bm         C       G
Basan saiki..atiku mbok larani
   Em      Bm           C        D
Pancen awakmu..seneng gawe loro ati..

Musik : C..D..C Bm Em..

*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
  Em                      Bm
arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

       G          D
penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
wong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Musik : Em..Bm..C Am B..
        Em..D..C Am B..
        Am..Em..Am..B..

*)
       G                    D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
  Em                Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am               D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

       G               D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
  Em                Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
   C              G
pancen aku memang dudu jodohmu
   Am                 D
mergo wong tuwaku cen ora setuju..

       G              D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
  Em                      Bm
arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
 C                 G
atiku saiki rasane koyo wong mati
   Am               D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

       G          D
penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em               Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
     C             G
wong tuwaku terus nekokne kowe
  Am                 D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Outro : C..Bm Em..


Incoming search

chord gitar Eny Sagita mudah, kunci gitar Eny Sagita, chord lagu Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi, chord dasar Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi, chordtela Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi, download lagu Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Eny Sagita di youtube: https://youtube.com/watch?v=i8L1G3l59eQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Eny Sagita

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu