menu Request

Esa Risty - Aku Mundur Chord Gitar dan Lirik Lagu

78 views
 Intro : F G Em  
        A Dm G C..

   -G          Am  Am-Bm-C
tak sawang fotomu..
C7        F                  G      
mripat atiku malah ora iso turu..
-F       Em                   Am
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        Dm
kroso teko maneh..
         G                    C
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -G             Am  Am-Bm-C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critak'e..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        F
 aku mundur..
   G                         C   C7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe
     F         G            C    G
 tresno sing jujur marang sliramu..

Musik : Am G C..
        F G C G
       
                 Am  C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critake..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F         G            C    C7
 tresno sing jujur marang sliramu..

        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F             G           C
 tresno sing jujur marang sliramu..
     F             G         C
 tresno sing jujur marang sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m 
        G# C#m F# B..

   -F#         G#m  G#m-A#m-B
tak sawang fotomu..
B7        E                  F#     
mripat atiku malah ora iso turu..
-E       D#m                  G#m
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        C#m
kroso teko maneh..
         F#                   B
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -F#            G#m  G#m-A#m-B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m                   G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critak'e..
         F#                   B    B7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        E
 aku mundur..
   F#                        B   B7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe
     E         F#           B    F#
 tresno sing jujur marang sliramu..

Musik : G#m F# B..
        E F# B F#
       
                 G#m  B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m                   G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critake..
         F#                   B    B7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        E
 aku mundur..
    F#                      B   B7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe 
     E         F#           B    B7
 tresno sing jujur marang sliramu..

        E
 aku mundur..
    F#                      B   B7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe 
     E             F#          B
 tresno sing jujur marang sliramu..
     E             F#        B
 tresno sing jujur marang sliramu..

Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Aku Mundur, chord dasar Esa Risty - Aku Mundur, chordtela Esa Risty - Aku Mundur, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Aku Mundur, download lagu Esa Risty - Aku Mundur mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=7n0z5c03PvY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu