menu Request

Esa Risty - Sak Kuate Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

51 views
 Capo di fret 4

Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G-G G..C..

C                    F
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
G                   C           -G/B
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  Am                     Dm
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    G                       C
ra iso ilang nganti tekan saiki..

C                      F
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
G                  C
 selawase.. nganti tekan tuoku..
Am                 Dm
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      G                       C
ra terbukti.. malah ninggalke aku.. (hey)

Reff :
              F              G
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                C     G/B        Am
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             Dm                G
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     C
 kowe wes mileh karo liyane..

           F               G
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    C          G/B           Am
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   Dm           G
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        C 
 nambani loro sing neng ati..

Musik : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

C                    F
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
G                   C
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  Am                     Dm
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    G                       C
ra iso ilang nganti tekan saiki..

C                      F
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
G                  C          C-C-G/B
 selawase.. nganti tekan tuoku..
Am                 Dm
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      G                       C
ra terbukti.. malah ninggalke aku..

Reff :
              F              G
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                C     G/B        Am
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             Dm                G
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     C
 kowe wes mileh karo liyane..

           F               G
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    C          G/B           Am
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   Dm           G
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        C
 nambani loro sing neng ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B-B B..E..

E                    A
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
B                   E          -B/D#
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  C#m                    F#m
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    B                       E
ra iso ilang nganti tekan saiki..

E                      A
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
B                  E
 selawase.. nganti tekan tuoku..
C#m                F#m
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      B                       E
ra terbukti.. malah ninggalke aku.. (hey)

Reff :
              A              B
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                E     B/D#       C#m
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             F#m               B
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     E
 kowe wes mileh karo liyane..

           A               B
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    E          B/D#          C#m
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   F#m          B
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        E..
 nambani loro sing neng ati..

Musik : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B..E..

E                    A
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
B                   E
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  C#m                    F#m
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    B                       E
ra iso ilang nganti tekan saiki..

E                      A
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
B                  E          E-E-B/D#
 selawase.. nganti tekan tuoku..
C#m                F#m
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      B                       E
ra terbukti.. malah ninggalke aku..

Reff :
              A              B
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                E     B/D#       C#m
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             F#m               B
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     E
 kowe wes mileh karo liyane..

           A               B
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    E          B/D#          C#m
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   F#m          B
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        E
 nambani loro sing neng ati..

Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Sak Kuate Ati, chord dasar Esa Risty - Sak Kuate Ati, chordtela Esa Risty - Sak Kuate Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Sak Kuate Ati, download lagu Esa Risty - Sak Kuate Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=xjPcadUC0gk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu