menu Request

Esa Risty - Tembang Asmoro Chord Gitar dan Lirik Lagu

49 views
 Intro : Am..Em..F G Am..
        Em..F..G Em Am..

   Am
Tembang sing tak tulis..
 Em
amung kanggo kowe..
   Dm
nembangake bathin..
   E
tansah pingin nyanding..

 Am
Adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
  Dm
soyo ngilengake..
    E                  Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
Tak suwun kowe..
   Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
           E
nganti tekaning pati..

Reff :
        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

Musik : Am..Em..F G Am..E….

 Am
Adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
  Dm
soyo ngilengake..
    E                  Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
Tak suwun kowe..
   Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
           E
nganti tekaning pati..

Reff :
        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

Outro : Am

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : Dm..Am..Bb C Dm..
        Am..Bb..C Am Dm..

   Dm
Tembang sing tak tulis..
 Am
amung kanggo kowe..
   Gm
nembangake bathin..
   A
tansah pingin nyanding..

 Dm
Adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
  Gm
soyo ngilengake..
    A                  Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
Tak suwun kowe..
   Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
           A
nganti tekaning pati..

Reff :
        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

Musik : Dm..Am..Bb C Dm..A….

 Dm
Adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
  Gm
soyo ngilengake..
    A                  Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
Tak suwun kowe..
   Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
           A
nganti tekaning pati..

Reff :
        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

Outro : Dm

Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Tembang Asmoro, chord dasar Esa Risty - Tembang Asmoro, chordtela Esa Risty - Tembang Asmoro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Tembang Asmoro, download lagu Esa Risty - Tembang Asmoro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=75UIH6u8Bn0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu