menu Request

Esa Risty - Udan Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

40 views
 Capo di fret 2

Intro : Am Dm G E
        Am Dm E..

      Am     Dm        G   
ra kroso.. netes eluh iki..
E        Am     Dm       G
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  E             Am
kowe seng tak sayang..
  G          C
sepine ing wengi iki..
      Dm        E              Am
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Musik : Am Dm G E
        Am Dm F..E..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C      E
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Am     A               Dm
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm Em A F#
        Bm Em F#..

      Bm     Em        A   
ra kroso.. netes eluh iki..
F#       Bm     Em       A
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  F#            Bm
kowe seng tak sayang..
  A          D
sepine ing wengi iki..
      Em        F#             Bm
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Bm   Em        A
neng kene.. aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A         F#       Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em           F#          Bm
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Musik : Bm Em A F#
        Bm Em G..F#..

       Bm   Em        A
neng kene.. aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A         F#       Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em           F#          Bm
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D      F#
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Bm     B               Em
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Udan Tresno, chord dasar Esa Risty - Udan Tresno, chordtela Esa Risty - Udan Tresno, lirik lagu Esa Risty - Udan Tresno, download lagu Esa Risty - Udan Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=JATdyCAyxGQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×